GARA din Galaţi, cuibuşor de chiulangii

GARA din Galaţi, cuibuşor de chiulangii
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Asta au constatat poliţiştii de la Transporturi zilele trecute, când au dat iama prin mulţimea de călători din sălile de aşteptare, ori de pe peroanele Gării CFR Galaţi. Printre oamenii care veneau sau aşteptau să plece cu trenul, la diferite ore ale zilei, poliţiştii au depistat şi un număr destul de mare de elevi, a căror prezenţă nu era justificată în staţie. Fie în timpul orelor, fie la mult timp după terminarea cursurilor, adolescenţii, în mare parte navetişti, stăteau în grupuri în Gară, pierzând efectiv vremea.

"În două zile de acţiune concentrată pe această linie, au fost depistaţi 34 de elevi, înmatriculaţi la diverse instituţii din Galaţi, a căror prezenţă în Gara CFR era nejustificată", ne-a precizat cms. şef Ştefan Constandache, din cadrul Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Galaţi.

Constatările poliţiştilor au ajuns şi la cunoştinţa Inspectoratului Şcolar, dar şi a unităţilor unde învaţă elevii depistaţi. Acţiunea a avut ca scop descurajarea unor astfel de "întruniri", care constituie factori favorizanţi pentru creşterea riscului de delicvenţă juvenilă.

Citit 3333 ori Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2016 10:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.