Cum ne DISTRĂM de Ziua Marinei

Cum ne DISTRĂM de Ziua Marinei
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

De Ziua Marinei, gălăţenii vor avea program prelungit de distracţie şi voie bună: concurs de pescuit, jocuri marinăreşti, face-painting şi baloane modelabile, un concert cu vedete de top - Andreea Antonescu, What's Up şi Inna - şi un spectaculos foc de artificii.

Ca să nu rataţi nimic din ceea ce v-ar putea bucura, vă prezentăm programul evenimentului Ziua Marinei 2017.

"Fir întins", pe 13 august

Petrecerea începe în dimineaţa zilei de 13 august, cu Festivalul "Fir Întins". În intervalul orar 7,00 - 10,00, pe Faleza Inferioară, vor avea loc concursul de pescuit pentru adulţi şi copii "Cupa Familia". Pot participa echipe formate din două persoane - un adult şi un copil - şi se va pescui cu maximum două scule de persoană, fiecare echipate cu cel mult două cârlige. Competiţia va fi supravegheată de doi arbitri din cadrul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Galaţi. Vor fi premiate cu diplome şi echipamente sau accesorii de pescuit locurile 1, 2, 3 şi cea mai mare captură.

În zona de desfăşurare a concursului, vor fi amenajate standuri expoziţionale cu bărci, echipamente, unelte şi accesorii de pescuit pentru agrement.

Spectacol şi artificii, pe 15 august

Spectacolul "Ziua Marinei 2017", care va avea loc pe 15 august, pe Faleza Superioară a Dunării, va începe la ora 18,00, cu un moment deosebit de emoţionant: “Ave Maria” - în interpretarea tenorului Răzvan Săraru. În următoarele 45 de minute, copiii sunt invitaţi pe „Corabia Poveştilor”, un program muzical care le este dedicat şi din care nu lipsesc personaje celebre din poveşti, piese muzicale şi coregrafii. De la ora 18,50 până la 19,35, spectatorii vor avea parte de coregrafii marinăreşti şi dansuri irlandeze cu trupa „The Sky”. De la ora 19,35, pentru următoarele 45 de minute, scena îi va aparţine artistei gălăţene Andreea Antonescu. De la ora 20,20, urmează un sfert de oră de coregrafii marinăreşti, cu trupa „The Sky”, iar de la ora 20,35 - Supermix “Cien por Cien Latino”. Şi asta e doar încălzirea, pentru că, de la ora 21,00, gălăţenii vor avea parte de un concert What's Up. Iar de la ora 21,50, Inna va încinge atmosfera la malul Dunării! Şi după o oră de cântat şi dansat cu vedeta, cerul nopţii şi luciul Dunării se vor umple de lumina focurilor de artificii. Spectacolul pirotehnic va începe la ora 22,50 şi va dura zece minute.

Surprize pentru toţi

Potrivit organizatorilor, în paralel cu desfăşurarea artistică de pe scenă, vor avea loc manifestări, animaţii şi concursuri pentru copii, tineret şi adulţi. Astfel, în intervalul orar 17,30 - 18,00, vor avea loc concursuri şi jocuri marinăreşti (destinate în principal copiilor şi tinerilor). Între orele 18,00 şi 19,00, cei mici sunt invitaţi pe un „şantier naval”: construcţie de bărcuţe din hârtie şi lansarea lor în piscinuţe gonflabile. Şi, să nu uităm, vor fi organizate ateliere de creaţie pentru copii - modelaj baloane şi face-painting - cu trei personaje piraţi. Şi ce e mai important abia acum urmează: pe toată durata manifestărilor se vor distribui participanţilor steguleţe, baloane, tricouri şi şepci inscripţionate cu logoul Galaţiului şi Ziua Marinei, precum şi îngheţată!

Citit 14236 ori Ultima modificare Marți, 22 August 2017 11:39