UPDATE. Îmbulzeală mare pentru actele de călătorie. La PAȘAPOARTE se va lucra şi sâmbăta, şi în minivacanţa de Ziua Marinei

UPDATE. Îmbulzeală mare pentru actele de călătorie. La PAȘAPOARTE se va lucra şi sâmbăta, şi în minivacanţa de Ziua Marinei
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UDPATE -  Gălăţenii care vor dori să îşi depună actele pentru paşaport în zilele de luni, 14 august şi marţi, 15 august, vor avea posibilităţi limitate de a-şi achita taxele în aceste zile, aşa că, dacă nu vor să fie întorşi de la ghişeu, ar fi bine să meargă de astăzi ca să rezolve această problemă. Asta deoarece atât luni cât şi marţi, la Direcţia Generală a Finanţelor Publice va fi închis, iar la Poştă se lucrează doar pe 14 august, pe 15 fiind închis. Serviciul Paşapoarte Galaţi le reaminteşte tuturor cetăţenilor că pentru informaţii complete şi utile privind conţinutul dosarului necesar eliberării documentelor de călătorie pot accesa linkul http://www.prefecturagalati.ro/portal/portal.nsf/AllByUNID/000041D2?OpenDocument.


Pentru că, în această perioadă, este mare aglomeraţie la Paşapoarte, iar angajaţii serviciului nu pot face faţă tuturor solicitărilor în zilele normale de lucru, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, din cadrul Prefecturii, extinde programul de lucru în luna august, urmând să se primească documente şi să se elibereze paşapoarte şi în afara programului normal de lucru.

Este vorba despre zilele de 12 (sâmbătă), 14, 15 (zile libere pentru sectorul public, cuprinse în minivacanţa de Ziua Marinei) şi 19 august (sâmbătă) 2017. Astfel, luni, 14 august, şi marţi, 15 august, va fi program normal de lucru (primiri documente între orele 8.30 - 16,30 şi eliberări de paşapoarte între orele 10,30-13,00 şi 14,00-16,00), iar în zilele de sâmbătă, 12 august, şi sâmbătă, 19 august, va fi următorul program: primiri documente între orele 8,30-14,30 şi eliberări paşapoarte între orele 10,30-14,30.

"Precizăm că paşaportul simplu electronic, valabil cinci ani (trei ani pentru solicitanţii cu vârsta sub 12 ani), se livrează la domiciliu/ reşedinţă prin curierat Prioripost, în termen de 14 zile calendaristice. Pentru orice fel de date legate de eliberarea documentelor de călătorie, rugăm solicitanţii să consulte informaţiile disponibile pe www.prefecturagalati.ro, secţiunea Evidenţa paşapoartelor", a transmis comisarul şef de poliţie Aurelian Păduraru, şeful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Galaţi.

Primirea documentelor la ghişeu se face cu bonuri de ordine, care se eliberează zilnic, în intervalul orar 8,30 - 10,30, pe baza chitanţei de achitare a taxei de emitere a paşaportului, precum şi a documentelor aferente, în original şi fotocopii. Orice problemă specială se poate soluţiona la ghişeul de informaţii al serviciului sau în audienţă, la şeful serviciului.

Citit 3470 ori Ultima modificare Vineri, 11 August 2017 15:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.