ANGAJAȚII din sistemul public primesc SALARIILE mai devreme

ANGAJAȚII din sistemul public primesc SALARIILE mai devreme
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ministrul Finanțelor Publice, Ionuț Mişa, a emis un ordin prin care angajaţii din 20 de ministere şi instituţii publice vor primi mai devreme cu câteva zile salariul aferent lunii iulie, informează Digi 24. Măsura a fost luată deoarece ziua acestora de salariu „pica” tocmai în zilele libere de Sfânta Marie.

Prin Ordinul nr. 1.441, publicat miercuri, 9 august, în Monitorul Oficial, angajaţii din 20 de ministere şi instituţii vor primi salariul, prin derogare de la actele normative în vigoare, mai devreme cu patru-cinci zile. Este vorba de angajaţii din Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Dezvoltării Regionale, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Muncii, Ministerul Tineretului, Ministerul Educaţiei, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Culturii, Agenţia Naţională de Integritate, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Protecţie şi Pază, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Academia Română, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară, Consiliul de monitorizare a implementării Convenţiei, Ministerul Cercetării, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Toți bugetarii din aceste instituţii îşi vor încasa salariul aferent lunii iulie pe 10-11 august, în loc de 14-15 august.

Guvernul a decis ca şi ziua de 14 august să fie zi liberă pentru bugetari, astfel că se poate vorbi de o minivacanţă de Sfânta Maria.

Citit 4241 ori Ultima modificare Joi, 10 August 2017 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.