PARCUL din Galați devenit maidan

PARCUL din Galați devenit maidan

Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
10 comentarii

A fost odată, ca niciodată un parc... Acum arată mai degrabă a maidan situat în Ţiglina III, pe strada Mihail Sadoveanu, între blocurile A17 şi A18, în vecinătatea unui cămin de copii cu dizabilităţi. Buruienile au depăşit înălţimea copiilor care învaţă în apropiere, la Şcoala „Mihail Sadoveanu”.

„Am o propunere pentru conducerea Primăriei: dacă nu sunt în stare să îngrijească acest mic părculeţ, ar fi bine să facă o parcare, că tot e lipsă mare! Toarnă odată asfaltul şi nu mai trebuie 20 ani să-l îngrijească, dacă tot nu sunt în stare să tundă iarba! Astă vară, din auzite, cică s-au văzut şi şerpi prin zonă!”, ne-a sesizat un cititor al ziarului care locuieşte acolo.

Deşi am sesizat situaţia maidanului acum două săptămâni, deocamdată SC Gospodărire Urbană SRL nu a luat nicio măsură şi nici nu ne-a răspuns. Primăria municipiului Galaţi a confirmat că terenul respectiv este din domeniul public şi că este deschisă oricăror sugestii de amenajare venite din partea cetăţenilor oraşului. Propunerile ar putea fi luate în calcul, însă, abia anul viitor, în funcţie de banii existenţi în buget şi de cheltuielile pe care le-ar implica reamenajarea zonei.

Cât despre buruienile crescute în neştire, bine că s-a răcit vremea şi se vor usca singure!

Citit 8227 ori Ultima modificare Luni, 02 Octombrie 2017 01:00

10 comentarii

 • postat de Galateanul Duminică, 01 Octombrie 2017 12:56 5.13.204.*** Link la comentariu
  0
  8

  Intrebare catre IC
  Purtatearea de cuvint de la Primaria Galati (D-na Ardean) este una si aceeasi persoana cu sotia directorului (D-ul Ardean) de la Gospodarie Urbana Galati ?

  Raportează
 • postat de IC Duminică, 01 Octombrie 2017 07:38 82.78.125.*** Link la comentariu
  0
  6

  Daca sunteti nemultumiti de activitatea celor de la Gospodarie Urbana ,adresati-va purtatoarei de cuvant de la Primarie . Daca nu stiti care ,va lamuresc eu ,este Dna care a facut primarului actual si PSD-ului campanie electorala la pstul Tv al unui psd-ist , ce nu trebuia rasplatita intreaga familie ???????????

  Raportează
 • postat de Nicole Duminică, 01 Octombrie 2017 01:26 188.24.218.*** Link la comentariu
  0
  5

  Strazile si cartierele raman in bezna pt ca becurile se ard, parcurile pt copii nu le mai verifica nimeni sa vada daca e ceva de reparat sau poate trebuiesc curatate, ne invadeaza balariile, unele cartiere raman codase la asfaltare si infrumusetare...... bine ca se intretin 2- 3 artere principale....asa sa dea bine !!!

  Raportează
 • postat de gymy Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 21:59 84.117.40.*** Link la comentariu
  1
  2

  bni de buunar

  Raportează
 • postat de Alin Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 21:35 78.96.254.*** Link la comentariu
  0
  6

  Parcul de la Selgros arata la fel de prost datorita proastei administrari a orasului

  Raportează
 • postat de Andries Liliana Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 21:14 82.76.10.*** Link la comentariu
  0
  7

  Locuiesc în micro 40 sunt marginalizata de concetățenii mei doar cănd aud unde locuiesc mă ìntreb sunt oare vinovată că sunt eu mai săracă și nu am posibilitatea sa stau în centru sau că cei aleși .votați şi de noi cei săraci...nu dau doi bani .Căini gunoaie copaci gata sa cada .doamne ferește să plouă ìn fata bl ..Ģ cu 6 scări cratere sa asfaltat strada principală spre carefourul din cartier și restul ici colo un petec de asfalt ....faceți piste ciclabile în alte cartiere iar în 40 copii bătrânii și chiar noi cei care muncim și plătim statului dări și iar dări ...vrem să pășim măcar pe asfalt fără sa mă atace căinii sau să_mi cada vre__un copac ìn cap

  Raportează
 • postat de mare rusine, ne-au coplesit mizeria, buruiana, sobolani si serpi..... rusine Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 19:00 89.136.187.*** Link la comentariu
  0
  10

  niciodata nu asa a fost o mare mizerie in cartiere. totul se face doar la fatada. in cartiere e mizeria si balaria cit genunchiul. si galateanul e necivilizat si face mizerie dar ca acum n-am vazut demult asa ceva. inca sint crengi uscate si rupte de furtuna de acum ceva timp. primarul spune ca altii sint de vina de mizeria in care traim doar el nu-i . dar noi pe el l-am votat .buruienile si mizeria e plina de sobolani, serpi si alte vietati bucuroase de" activitatea" primariei........ rusine.

  Raportează
 • postat de Gogu Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 11:36 188.24.255.*** Link la comentariu
  1
  25

  Au facut intrarea dinspre Braila ceva mai aratoasa (decit era inainte) de ochii soacrei cum se spune, dar mizeria au bagat-o sub pres (vezi parcul din Micro 21 de la Auchan. au mai creat niste locuri de parcare, dar DOAR LA STRADA. In cartiere nici vorba de locuri de parcare. Raminem tot cu maldarele de garaje de toate dimensiunile si de toate modelele, care multora le-a fost schimbata destinatia initiala si sunt depozitate diferite lucruri.. De exemplu numai in Micro 20 in zona blocurilor H3, A12A si A12B. In zona blocului H3 in spatele garajelor de la strada au fost create si gradini particulare chiar daca sunt pe domeniul public. De exemplu intr-un garaj din spatele blocului A12B sunt depozitate schele si materiale pentru termoizolatii si diferite constructii. Daca s-ar demola toate garajele din zona respectiva, s-ar crea cel putin 30 de locuri de parcare si un loc de joaca pentru copii den zona care sunt nevoiti sa se joace printre masini pe strada. Si situatii similare se regasesc in TOT ORASUL. Aranjam cit de cit fata marilor artere de circulatie dar in spate gunoiul sub pres. Vorba populara " In fata trandafir si in spate bors cu stir" sau "Din fata liceu iar din spate muzeu".

  Raportează
 • postat de Gabriel Florea Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 07:37 5.13.223.*** Link la comentariu
  0
  28

  De văzut și situația parcului din Micro 21,vis-a-vis de intrarea în Galați dinspre Auchan-Selgros.Balariile și uscaturile,și altele care se găsesc aici,nu prea dă bine cu gazonul ăla frumos care s-a montat pe mijlocul arterei principale.

  Raportează
 • postat de x Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 01:48 24.18.127.*** Link la comentariu
  1
  27

  Pentru ce dragu' mai iau salariul ăștia din Preamărie?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.