Oţelul Galaţi şi Sporting Lieşti joacă acasă

Oţelul Galaţi şi Sporting Lieşti joacă acasă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cele două echipe gălăţene din eşalonul al treilea, Oţelul şi Sporting Lieşti, joacă astăzi pe teren propriu, de la ora 15.00, în faţa unor adversare în faţa cărora, în mod normal, ar trebui să se impună.

Oţelul, care este deocamdată doar pe locul al patrulea, are ocazia să se reabiliteze în faţa suporterilor, după startul de retur dezamăgitor (două egaluri) şi totodată să-şi menţină speranţele la primul loc, obiectiv încă realizabil. Echipa gălăţeană va întâlni pe Sănătatea Darabani, formaţie care se află pe locul 11 şi care runda trecută a fost foarte aproape de o surpriză, fiind învinsă la Lieşti printr-un gol înscris în prelungiri.

Pauza impusă de condiţiile meteo şi apoi de excluderea celor de la Metalosport a prins oarecum bine, fiind timp pentru recuperarea accidentaţilor Cârjan şi Silvestre, care au revenit în programul normal de pregătire, singura incertitudine din lot fiind în cazul fundaşului central Bogdan Matei. Antrenorul Alexandru Ciobanu aşteaptă ca al acest meci să se vadă o reacţie de orgoliu din partea jucătorilor săi. "Am încredere în jucătorii noștri că vor să își demonstreze adevarata valoare și să arate că echipa poate avea un parcurs bun în perioada următoare. Aștept să văd orgoliul, dorința și voința lor", a spus tehnicianul gălăţean.

Membrii asociaţi-cotizanţi ai SC Oţelul sunt invitaţi la stadion şi în dimineaţa meciului, de la ora 10,00, la Adunarea Generală.

Cealaltă echipă gălăţeană, Sporting Lieşti (locul 5), are o misiune ceva mai dificilă, urmând să întâlnească pe CSM Roman, formaţia aflată pe locul 3.

Fetele, tot acasă

În liga secundă de fotbal feminin, FC Universitatea Galaţi are astăzi primul meci din retur pe teren propriu, joc care se va disputa pe stadionul "Siderurgistul". Aflată pe primul loc, echipa gălăţeană porneşte favorită în faţa celor de la Onix Rm. Sărat, adversară pe care au învins-o clar şi în tur, cu 4-1.

După mai multe amânări, revin în competiţie şi echipele de juniori A şi B. Echipele gălăţene angrenate în Campionatul Naţional vor evolua în această etapă astfel: Dacia Unirea Brăila - Oţelul (duminică), respectiv, Astra Ploieşti - Dunărea şi Liceul Sportiv - Petrolul Ploieşti (la "Siderurgistul"), sâmbătă. Meciurile se dispută de la orele 12,00 şi 14,00.

Citit 2338 ori Ultima modificare Vineri, 30 Martie 2018 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.