Oţelul II a făcut scor în Cupa României: 6-1, în deplasare, cu Naţional Goleşti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipele din cel de-al treilea eşalon, alături de cele calificate în fazele anterioare, s-au întâlnit, marţi după-amiază, în etapa a doua, naţională, a popularei competiţii fotbalistice Cupa României. Sorţii au hotărât ca cele două formaţii gălăţene din Liga a III-a să se deplaseze, pentru aceste confruntări, în judeţul Vrancea.

CSM Focşani - Politehnica 2-1 (1-1)

La fluierul buzoianului Georgian Ionescu (asistat de Cătălin Guloiu şi Vasile Popescu), „studenţii” au pătruns pe teren în următoarea formulă: Vlasie - Velicu, Hristian, Grosu, Petică - Coman, Chiriţă, State - Serian, Abgleta şi Ionuţ Cristian. Au mai jucat:  Curmei, Ciochină, Racoviţă şi Chiriac.

Disputa a fost destul de echilibrată, gălăţenii fiind cei care au deschis  scorul, prin Coman. Până la pauză, gazdele au egalat, prin Toma - cel care a jucat şi la Oţelul cu ani în urmă - acelaşi jucător înscriind şi pentru 2-1, la reluare.

Gălăţenii au avut mai multe momente de joc bun, dar din păcate nu au fost inspiraţi în fazele de finalizare. Au avut ocazii la  1-0, dar şi în mitanul al doilea, când Serian şi Agbleta - în două situaţii de singur cu portarul  - au irosit oportunităţile ivite.

Până la startul în campionat, Politehnica nu va mai susţine niciun meci amical.

Naţional Goleşti - Oţelul II  1-6 (0-2)

Echipa a doua a Clubului de Fotbal Oţelul s-a deplasat în comuna Goleşti - aflată în apropierea Focşanului. Aici, tinerii „oţelari” au întâlnit formaţia Naţional, cea care a obţinut promovarea în Liga a III-a în urma victoriei în faţa celor de la Metalul Toflea.

Jocul s-a disputat, practic, la o singură poartă, „oţelarii” dominând foarte clar disputa. Au câştigat cu categoricul scor de 6-1 (2-0), ratând numeroase alte situaţii dintre cele mai clare, între care şi patru  bare! Golurile au fost marcate de Chipirliu - 4, Lupu şi Crişan.

Învingătorii au evoluat în următoarea formulă: Abraham - Marus, Gâţă, Manea, Murgoci - Chebac, Negoescu, Crişan - Lupu, Chipirliu, Gohoreanu. Au mai jucat: Vasiliu, Moglan şi Adăscăliţei.

Vineri, 12 august, Oţelul II va susţine un meci de verificare, cu CSM Focşani, în deplasare.                         

* Astăzi, la Galaţi, va avea loc un nou meci amical. De la ora 10,30, pe Stadionul "Dunărea" se vor întâlni  FCM Dunărea  şi Gloria Buzău. Cu câteva zile în urmă, la Buzău, gălăţenii s-au impus cu scorul de 2-0.

Citit 917 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.