„Oţelarii”, nişte nomazi

„Oţelarii”, nişte nomazi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După eşecul de la Dinamo, echipa Oţelul a revenit joi noaptea acasă, iar astăzi va pleca din nou la Bucureşti pentru a da cu ochii de Rapid * „N-am rămas acolo pentru că ar fi fost prea multe zile de cantonament”, explică tehnicianul Dorinel Munteanu *

RAPID BUCUREŞTI – OŢELUL GALAŢI

Meciul va avea loc duminică, de la ora 18.00 (în direct pe GSP TV);

Stadionul „Valentin Stănescu” – etapa a XII-a;

Echipele probabile:

RAPID: Bornescu – Helder, Fernandes, Iordache, Bozovici – Ivelja, Lazăr – Buga, Spadacio, Herea – Ioniţă. Antrenor: Viorel Hizo.

OŢELUL: Kolev – Râpă, Sârghi, Jelev, Sălăgeanu – Mojsov, Giurgiu – Neagu, Viglianti, Paraschiv – Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) – Cristian Nica (Ploieşti), Iulian Szekely (Cluj-Napoca); rezervă – Radu Petrescu (Bucureşti).

Ca turiştii cu rău de avion

Miercuri la prânz. Oţelul a plecat cu autocarul în Capitală pentru partida de „Cupa României” cu Dinamo. Meciul a fost pierdut cu 1-0, iar formaţia dunăreană a făcut cale-ntoarsă chiar joi seară, după eveniment.

În dimineaţa acestei zile, gruparea roş-alb-albastră va urca iarăşi în mijlocul de transport inscripţionat cu simbolurile clubului. Nu va merge la Chişinău sau Constanţa, ci tot la Bucureşti, pentru duelul de duminică seară, cu Rapid, din etapa a XII-a a Ligii I.

Evident, după meciul din Giuleşti urmează revenirea acasă. Imediat, şi tot cu autocarul. Se fac fix o mie de kilometri petrecuţi pe drum în decurs de numai patru zile, adică vreo 20 de ore petrecute pe scaun, ca turiştii care au rău de avion!

„E greu să-i ţii atâta vreme în cantonament”

Să fie criza economică de vină? Nu mai are clubul local de Liga I bani pentru a-i caza pe jucători câteva zile în plus în Bucureşti? Antrenorul Dorinel Munteanu zice că nu-i vorba de aşa ceva.

„Vom încerca să îmbinăm obositorul cu plăcutul (sic!), este greu să ţii echipa în cantonament cinci zile la rând. Am zis că este mai bine aşa”, a explicat tehnicianul care speră să se răzbune pe Rapid după calificarea pierdută din Cupă.

„Mergem în Giuleşti să scoatem puncte, avem mare nevoie de jocuri tot mai bune, mai ales că programul va fi foarte dificil şi în continuare”, a adăugat Munteanu.

Partida cu rapidiştii, de duminică, va începe la ora 18.00.

Explicaţie foto: Viglianti (primul din stânga) şi ceilalţi jucători ai Oţelului vor urca şi astăzi în autocar

Citit 919 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.