Oţelul a remizat la Suceava şi este ţinută pe primul loc de golaveraj

Oţelul a remizat la Suceava şi este ţinută pe primul loc de golaveraj
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
SC Oţelul a terminat la egalitate, scor 0-0, partida susţinută în deplasare, sâmbătă, cu Foresta Suceava.

În faţa unui adversar cu joc bine organizat şi individualităţi cu potenţial, Oţelul a fost uşor dominată teritorial în prima repriză, roş-alb-albaştrii reuşind totuşi să nu le permită sucevenilor să aibă mari ocazii. Primele 20 de minute din partea secundă au avut cu totul alt aspect, cu Oţelul jucând mult mai avansat, cu pretenţii ofensive mai mari, iar apoi disputa s-a echilibrat. În ultimele zece minute, Oţelul a jucat în inferioritate numerică, după ce Puţanu s-a accidentat şi a fost nevoit să iasă, iar antrenorul Alin Pînzaru făcuse deja toate schimbările.

Oţelul a început în componenţa: Iliescu - Al. Vasile, Gîţă, Puţanu, Sălăgeanu - Stoian, Crihană, Moglan, Al. Stan - Cârjan, Matei. Au mai intrat: Antohi, Chiriac, Codreanu şi A. Munteanu.

În urma acestui rezultat, Oţelul a pierdut avansul de două puncte pe care îl avea faţă de SCM Gloria Buzău, care a câştigat pe teren propriu, scor 4-2, cu CSM Rm. Sărat. Totuşi, echipa gălăţeană rămâne pe primul loc, la egalitate de puncte cu Gloria, dar cu golaveraj superior.

În etapa următoare, SC Oțelul va juca (sâmbătă, ora 17.00), pe teren propriu, cu CSM Roman.

Lieștenii, succes categoric la Roman

După un debut mai puțin reușit (trei înfrângeri în primele patru etape), Sporting s-a trezit la viață. Din acel moment au venit și rezultatele favorabile, două victorii și două egaluri - iar în etapa a noua a venit acest succes categoric de la CSM Roman, 5-1. Oaspeții și-au surprins adversarii prin acțiuni hotărâte şi au condus cu 2-0 încă de la pauză. Bârlădeanu a punctat din penalti, iar Maftei a finalizat o venire în atac, la un corner. Asaltul ofensiv a continuat și la reluare, Mihu a punctat printr-o fază spectaculoasă, bară-gol, apoi Bahnașu și Ticămucă au "rotunjit" scorul la 5-1. "Succesul putea fi și mai categoric, dacă incursiunile lui Iancu, Bârlădeanu, Sevastian și Dănăilă la finalizare s-ar fi convertit în goluri", a precizat antrenorul Ionuț Niculcea.

Oaspeții s-au prezentat cu "unsprezecele" standard: Vădeanu - Stancu, Maftei, Dima, Sevastian - Munchiu, I. Constantinescu - Iancu, Mihu, Dănăilă - Bârlădeanu. Au mai jucat: Bahnașu, Nica, Ticămucă și Oană.

După acest rezultat, Sporting se află pe locul 8, cu 14 puncte. În runda următoare, Sporting va primi vizita echipei KSE Tg. Secuiesc (locul 5, cu 16 p).

Citit 4448 ori Ultima modificare Duminică, 21 Octombrie 2018 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.