Duminica fotbalului feminin! Echipele AFC Universitatea joacă în cuplaj, la Siderurgistul

Duminica fotbalului feminin! Echipele AFC Universitatea joacă în cuplaj, la Siderurgistul
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cele două echipe de fotbal feminin ale FC Universitatea vor avea duminică primul cuplaj din acest sezon, în care echipa de senioare va juca, de la ora 11.00, pe Stadionul "Siderurgistul", cu formația Independența Baia Mare, contând pentru etapa a șasea din Liga 1. Prim-divizionarele gălățene se află pe locul 4, cu patru puncte (victorie cu CSS Târgviște și egal cu Universitatea Alexandria). Băimărencele se află pe locul 6, cu trei puncte, obținute în urma unui meci foarte greu, scor 5-4, cu Fortuna Becicherecu Mic. "Suntem optimiști și vrem să bifăm a doua victorie. Nu am avea nicio scuză, mai ales că adversarele vin după un meci foarte greu, cu multă risipă de energie. Am reușit să ne mai închegăm, dar ne trebuie mai multă încredere la finalizarea fazelor pe poartă", a declarat Gabi Călinescu, care antrenează echipa gălăţeană împreună cu Alexandru Caracaş. Aceasta a precizat că din lot, pentru această partidă, nu vor face parte  jucătoarele Monica Bențoiu - suspendată încă două etape și Olga Cușinova - accidentată.

Al doilea meci al cuplajului se va disputa de la ora 14.00, când FC Universitatea II va juca împotriva echipei ACS Activ Slobozia, în cadrul etapei a treia din Liga 3.

Altfel, la finalul săptămânii viitoare, FC Universitatea va juca în etapa a doua a "Cupei României", în deplasare, cu Măgura Bacău.

Citit 1691 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Octombrie 2018 15:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.