Transferuri anti-Messi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ultimele două achiziţii ale Oţelului n-au nicio legătură cu participarea în Liga Campionilor * Alexandru Iacob şi Daniel Novac sunt în urmă cu pregătirea fizică *

„Cu ultimele două transferuri n-am vrut să-i speriem pe Messi, Cristiano Ronaldo sau pe cine o mai veni în toamnă prin România. Pur şi simplu, conştientizăm că există viaţă şi după Liga Campionilor şi am adus jucători de perspectivă”, a comentat ieri directorul general al Oţelului,

Marius Stan, legitimarea lui Alexandru Iacob şi Daniel Novac. Primul are 22 de ani, celălalt 24, deci nu se pune problema că ar fi prea cruzi. Nu se va conta însă pe ei în această toamnă sau, în cel mai bun caz, se va apela destul de puţin la serviciile lor, deoarece sunt în urmă cu pregătirea fizică.

„Se vor antrena cu echipa până la iarnă, iar după pregătirea centralizată de la finalul turului suntem siguri că ne vor ajuta”, a mai spus Stan. Legat de îmbogăţirea vestiarului cu cei doi mijlocaşi, şefului „oţelarilor” i-a reuşit următoarea poantă:

„Iacob şi Novac ne-au fost predestinaţi, pentru că au venit liberi de contract”.Era un soi de răspuns la întrebarea cine i-a dorit la Oţelul, Marius Stan sau Dorinel Munteanu.

Citit 910 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.