Handbaliştii de la CSU Galaţi şi-au aflat adversarii din Divizia A

Handbaliştii de la CSU Galaţi şi-au aflat adversarii din Divizia A
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Federaţia Română de Handbal a postat pe site-ul oficial componenţa seriilor din Divizia A (Liga a II-a) de handbal masculin.

În sezonul 2011-2012 (programat a debuta pe 18 septembrie) vor exista doar două serii, faţă de patru câte au fost în sezonul precedent. Diferenţa constă în numărul mare de echipe care se regăsesc într-o serie.

Handbaliştii de la CSU Galaţi au fost repartizaţi în Seria A, alături de alte 13 grupări: Dinamo Bucureşti, LPS Piatra Neamţ, Universitatea Târgovişte, CSM Bacău, Triumf Călăraşi, Poli Iaşi, „U” Bucovina II Suceava, Teleorman Alexandria, CSM Focşani, Dunărea Brăila, HC Vaslui, Interhandball Bucureşti şi Ştiinţa Bucureşti.

Ediţia de campionat 2011-2012 se va desfăşura în sistem tur-retur, plus încă trei turnee, care vor avea loc pe terenul primelor trei formaţii din clasament la sfârşitul sezonului regulat.

Pentru a putea face pasul spre primul eşalon valoric, conform noilor reglementări ale FRH, băieţii de la CSU Galaţi trebuie să încheie campionatul pe unul din primele două locuri ale seriei, urmând ca apoi să participe la un baraj cu ocupantele locurilor 11 şi 12 din Liga Naţională. 

Sursa foto: sportgalati.blogspot.com

Citit 707 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.