Gabriel Paraschiv: „Nu plec!”

Gabriel Paraschiv: „Nu plec!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Căpitanul „oţelarilor” susţine că nici prin ruptul capului nu-i trece să plece la Vaslui, aşa cum se zvoneşte, şi infirmă bârfa conform căreia ar fi la cuţite cu Dorinel Munteanu *

Un altfel de fotbalist

Gabriel Paraschiv este unul dintre acei fotbalişti care ridică media IQ-ului Ligii I. Niciodată nu vorbeşte ca să se afle în treabă, este articulat în orice declaraţie şi dă dovadă de o abilitate ieşită din comun în faţa întrebărilor delicate.

Marţi, de Ziua Naţională, liderul din vestiarul „oţelarilor” n-a jucat în meciul-thriller contra Astrei Ploieşti: s-a încălzit de mama focului pe margine şi a revenit pe bancă după ce a fost efectuată şi cea de-a treia schimbare.

Zvonul că Para ar fi foarte aproape de FC Vaslui şi că tocmai din acest motiv el n-a prins nici măcar un minut în partida de marţi l-a mâhnit pe mijlocaşul de 31 de ani al Oţelului. Cel puţin asta afirmă purtătorul banderolei roş-alb-albastre.

„Decide altcineva în locul meu?”

Para, pleci la Vaslui din iarnă?

- Chiar voiam să te întreb cine ţi-a spus aşa ceva. Decide altcineva în locul meu sau ce?

Absenţa ta de pe teren alimentează diverse bârfe, iar la finalul jocului cu Astra până şi antrenorul Dorinel Munteanu a fost pus să comenteze eventuala ta plecare la echipa lui Adrian Porumboiu.

- Vreau să fie clar pentru toată lumea: nu plec la niciun Vaslui! N-am fost contactat de nimeni de acolo, conducerea clubului nu mi-a spus nimic despre un eventual transfer la această echipă şi nici nu vreau să mă duc la FC Vaslui! Mai mult decât atât, mă supără faptul că apare în presă subiectul unui transfer al meu cu numai câteva zile înaintea meciului direct CU Vasluiul!

„Mai am un an cu Oţelul”

Stai aşa! Ai ceva cu Vasluiul sau, pur şi simplu, nu vrei să pleci de la Oţelul?

- N-am nimic cu nimeni, însă nu voi pleca nicăieri. Mai am încă un an de contract cu Oţelul şi vreau să-mi duc înţelegerea până la capăt. Mă simt bine la Galaţi - am mai spus-o de multe ori - şi nu vreau să mă duc în altă parte. Am muncit aproape patru ani de zile aici şi nu vreau să văd că sunt transferat de presă într-un loc sau altul. Vreau să-mi fie respectată munca.

De ce n-ai jucat în meciul cu Astra Ploieşti?

- Nu mă întreba, te rog, pentru că decizia este numai a antrenorului. A decis că John Ibeh este într-o formă mai bună decât mine, l-a folosit şi, iată, că a făcut bine. John a marcat primul gol şi a fost unul dintre cei mai buni pe teren.

Para, dar ai fi putut juca şi pe alt post, ştii foarte bine acest lucru…

- Eu joc numai acolo unde-mi spune antrenorul s-o fac. Sunt jucător profesionist şi respect deciziile staff-ului tehnic.    

„Nu port pică nimănui”

Se zvoneşte că eşti certat cu Dorinel Munteanu şi că, tocmai, din acest motiv n-ai jucat. Este adevărat?

- Nu sunt certat cu nimeni, deci nici cu antrenorul principal.

Dar eşti supărat că ai ratat acest meci…

- Evident că sunt supărat, dar nu pot să-i port pică antrenorului că n-am jucat. Sunt supărat pe mine pentru că nu sunt în forma care să-mi permită să joc. Apropo, crezi că Vasluiul ar cumpăra un jucător care este mai mult rezervă? Sau cum crezi că m-ar lua acest club când îl are pe postul meu pe cel mai bun stranier din România - brazilianul Wesley?

Vei juca în meciul de duminică, de la Vaslui?

- Îmi doresc foarte mult acest lucru şi sper să joc, dar mai ştiu că, de obicei, echipa câştigătoare nu se schimbă.   

Explicaţie foto: Gabi Paraschiv, căpitanul nejucător al Oţelului, dacă este să ne luăm după formula de start a roş-alb-albaştrilor din partida cu Astra

Citit 1313 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.