„Oţelarul” Paraschiv ar putea fi titular la Vaslui

„Oţelarul” Paraschiv ar putea fi titular la Vaslui
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În ciuda speculaţiilor conform cărora s-ar afla în relaţii reci cu antrenorul Dorinel Munteanu, Gabi Paraschiv va fi titularizat în partida de duminică * Despre el a vorbit şi Marius Stan, directorul general al Oţelului, care refuză oferta venită pe adresa căpitanului *

FC VASLUI – OŢELUL GALAŢI

Meci de fotbal programat duminică, de la ora 16 (în direct la GSP TV);

Stadionul „Municipal” din Vaslui – etapa a 16-a a Ligii I;

Echipele probabile:

VASLUI: Hăisan – Buhuş, Akakpo, Farkas, Luz – Pavlovici, Gencev – Burdujan, Wesley, Gerlem – Temwanjera. Antrenor: Marius Lăcătuş.

OŢELUL: Baotici – Cârjă, Sârghi, Costin, Sălăgeanu – Viglianti, Neagu – Iorga, Ibeh, Paraschiv – Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Arbitri: Mugurel Drăgănescu (Breaza) – Micloş Nagy (Cluj Napoca), Nicolae Megheşan (Tg. Mureş); rezervă – Cristian Sava (Bacău).

„Avem mare nevoie de Para!”

A devenit tot mai clar faptul că Gabriel Paraschiv, căpitanul roş-alb-albaştrilor, nu va părăsi Galaţiul prea devreme. După ce s-a bârfit că este pe cracă şi că Vasluiul ar putea fi următoarea sa destinaţie, nu numai jucătorul a ţinut să infirme ipoteza.

Marius Stan, directorul general al Oţelului, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că Para este un bun de care clubul dunărean nu se poate dispensa.

„Nu-l dăm nicăieri pentru că vrem ca în jurul lui să construim o echipă tânără, de viitor. Avem mare nevoie de Paraschiv, un jucător care ne-a ajutat extrem de mult de când este la Oţelul”, a explicat şeful grupării locale de Liga I.

Este foarte posibil ca purtătorul banderolei de căpitan să revină pe teren în partida de duminică, după această luare de poziţie.  

Jelev, la Astra?

„Va face deplasarea la Vaslui, este clar. Nu ştiu dacă va juca, n-am stabilit echipa de start. Dar să ştiţi că la mine nu există titulari sau rezerve”, a parat antrenorul Dorinel Munteanu, relaţia sa cu mijlocaşul de 31 de ani fiind mai rece decât de obicei, în ciuda declaraţiilor celor doi care neagă dihonia.

Un alt jucător al Oţelului sau, mai bine zis, fost component al acestei echipe, are ofertă şi de la Astra Ploieşti. Bulgarul Jivko Jelev dorit de Dinamo, Universitatea Craiova şi Poli Iaşi, are acordul conducerii „oţelare” să plece pentru 200.000 de euro, însă prahovenii îl vor şi pe Paraschiv.

„Doar Jelev poate pleca. El şi Kolev, jucători care nu s-au mai prezentat la antrenamente”, a adăugat Marius Stan. 

Doi suspendaţi

Pentru jocul de duminică, de la Vaslui (apropo, arbitrul de centru este cel intuit de Stan!), formaţia lui Dorinel va suferi câteva modificări faţă de jocul cu Astra.

Giurgiu şi Râpă sunt suspendaţi pentru cartonaşe galbene, iar Costin resimte dureri musculare. „Sper să aduc în teren o echipă care să lupte pentru puncte într-o deplasare foarte dificilă - cum este aceasta de la Vaslui.

Întâlnim o echipă care se bate pentru campionat, dar asta nu înseamnă că mergem ca mielul la tăiere”, a comentat Munteanu, fost tehnician la clubul condus de Adrian Porumboiu.

Explicaţie foto: Gabriel Paraschiv are şanse mari să redevină titular odată cu meciul de la Vaslui

Citit 1219 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.