Telecomanda morţii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu ştiu alţii cum sunt – mă refer la Cristiano Ronaldo, Kaka, Messi, Ribery şi alţii – dar fotbaliştii români, când au văzut tragerea la sorţi a grupelor Cupei Mondiale de anul viitor, din Africa de Sud, au simţit o nescontată uşurare.

Au aflat, cu această ocazie, că meciurile se vor disputa pe seară, până pe la ora 22 şi ceva. Păi, în cazul acesta, ai noştri nu vor rata petrecerile din cluburi – este cel mai important aspect!

După ce vezi Coreea de Nord – Coasta de Fildeş pe plasma din dotare, merge un uischean, dar cadrează şi nişte prezenţe blonde cu motocei, să crape duşmanii de ciudă.

* Se vorbeşte iarăşi despre grupe foarte echilibrate, despre o Grupă a Morţii, aceea în care Brazilia se va întâlni cu Portugalia şi selecţionata lui Drogba.

Nu s-ar putea ca meciurile astea de la Mondial să fie transmise de GSP TV, Digi Sport sau Boom TV, ca să nu le mai vedem şi noi – majoritatea - şi să nu ne mai facem sânge negativ? Decât o telecomandă a morţii, mai bine nişte butoane vii cu OTV…

* Naţionala României a scăpat de ultimele necalificări şi va prinde din urna a doua valorică împerecherile pentru preliminariile Euro 2012. Dacă vom eşua din nou, se va spune iarăşi că nu este nicio tragedie, niciun cataclism. Ba da, conform civilizaţiei Maya, în decembrie 2012 vine sfârşitul lumii, deşi nici asta, cică, nu este o dramă…

* Ultimele sforţări româneşti din Europa League au mai inventat o minune. Dacă Steaua a făcut doar egal în Transnistria, iar Timişoara şi CFR-ul au pierdut cu Ajax şi Copenhaga, Dinamo a reuşit să-i bată pe amărâţii de la Sturm Graz.

Deja ne-am învăţat: când pierde, echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare pierde, iar atunci când câştigă, mai reuşeşte o minune. „Faceţi o minune şi la Atena, în ultima etapă?”, i-au întrebat decolteurile-reporter pe jucătorii clubului bucureştean, iar aceştia au înghiţit găluşca.

Aţi auzit undeva despre miracolele Unirii Urziceni? Aş! Cele opt puncte împuşcate în Champions League sunt „muncă şi organizare”. Muritorii de rând nu-s pe aceeaşi lungime de undă cu fenomenele ieşite din comun.

Citit 560 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.