Marius Stan: „Fotbaliştii au făcut foamea!”

Marius Stan: „Fotbaliştii au făcut foamea!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jucătorii antrenaţi de Dorinel Munteanu au încasat, ieri, două lefuri restante şi două prime de victorie * „Unii dintre ei au trecut cu greu peste această perioadă şi este greu să joci fotbal de calitate pe burta goală”, susţine Marius Stan *

„Le mulţumesc băieţilor!”

Păianjenii din buzunarele fotbaliştilor de la Oţelul au fugit care-ncotro, iar Gabi Paraschiv şi compania îşi pot face planuri de sărbători. Două din cele patru salarii restante le-au fost achitate roş-alb-albaştrilor, dar şi două prime de victorie, astfel că miroase a chef de viaţă prin curtea clubului gălăţean de Liga I.

„Am făcut nişte plăţi aşa cum s-a putut, important este că băieţii au înţeles situaţia şi au rezistat până acum”, i-a lăudat directorul general Marius Stan, el admiţând că a riscat să-şi piardă întregul lot de jucători.

„Din cauza întârzierilor salariale, absolut toţi şi-ar fi putut depune memorii pentru a deveni liberi de contract. Au dat, însă, dovadă de caracter şi le mulţumesc pentru asta. Orice s-ar spune, pe burta goală nu prea poţi să joci”, recunoaşte şeful „oţelarilor”.

„Unii nu ştiu să pună bani deoparte”

Directorul general al „oţelarilor” este de părere că unii dintre jucătorii săi au avut mari probleme în aceste patru luni în care n-au încasat niciun ban.

„Sunt convins că unii dintre băieţi nici nu ştiu să pună bani deoparte, nu sunt toţi atât de chibzuiţi, şi cred că unii au făcut realmente foamea în această perioadă. Nu este o exagerare!”, este de părere Stan, care se aşteaptă la o victorie cu Universitatea Craiova, în meciul de sâmbătă.

„Este cel mai greu meci din acest tur de campionat, asta să fie clar. Să nu creadă cineva că vine Universitatea să ia bătaie la Galaţi, în ciuda problemelor de lot pe care le anunţă”, susţine oficialul clubului gălăţean.

„Zvonul cu Dinamo mi-a dăunat!”

Cum tot Stan afirmă că lefurile tuturor angajaţilor grupării dunărene se duc la 200.000 de euro lunar, cele două retribuţii, plus bonusurile achitate ieri, se duc la aproape jumătate de milion de euro.

„Nu mă întrebaţi cum am făcut rost de bani, că nu vă pot spune. Asta este, aşteptăm ca în ianuarie să ajungem şi noi la zi cu drepturile salariale. Atunci vor veni banii pe Bourceanu şi cealaltă parte din drepturile de televizare”, precizează conducătorul Oţelului.

Aceşti bani nu vin însă de la bancă, aşa cum însuşi Stan anunţa în urmă cu o săptămână, dosarul de creditare fiind respins în ultima clipă.

„Poate n-o să vă vină să credeţi, dar şi ştirea conform căreia ar urma să plec la Dinamo a contat. Mi-a făcut un enorm deserviciu acest zvon stupid. Nici nu vreau să mai aud despre acest subiect”, conchide Marius Stan.

Explicaţie foto: Jucătorii Oţelului au avut de înfruntat patru luni de zile până la reîntâlnirea cu salariile

Citit 1340 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.