Portar muntenegrean pentru Dorinel Munteanu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Problemele dintre buturile Oţelului, evidente după plecarea bulgarului Stoian Kolev, par a fi rezolvate *

Aşa susţine Marius Stan, directorul general al clubului gălăţean de Liga I, care ieri l-a anunţat deja transferat pe muntenegreanul Branko Grahovac (26 de ani, 1.90 metri), de la Borac Cacak, din prima ligă a Serbiei.

Stan susţine că noul goalkeeper al echipei sale, care a costat 50.000 de euro, deţine şi naţionalitatea sârbă şi are mari şanse de a prinde turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Tot ieri a semnat cu Oţelul atacantul Alin Coţan (27 de ani - joacă şi pe postul de mijlocaş stânga), ultima dată la Chimia Brazi. Acesta din urmă vine la Galaţi din postura de jucător liber de contract.

Cucu nu mai trece la Oţelul!

Mijlocaşul Stelian Cucu, tipul care ne-a zâmbit de sub brad în Ajunul Crăciunului, alături de voleibalista Alexandra Trică, nu va mai trece la Oţelul.

Deşi transferul său de la FCM Dunărea Galaţi părea rezolvat încă din decembrie 2009, Marius Stan, şeful grupării locale de Liga I, a anunţat, ieri, că a renunţat la pista fotbalistului de 20 de ani.

„Nu avem destui bani de transferuri şi am decis să promovăm juniori din propria pepinieră pentru acel post”, s-a justificat Stan.

De soarta lui Cucu se interesează însă, Steaua şi Dinamo, susţine conducerea formaţiei de Liga a II-a!

Citit 774 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.