Ochiroşii, la primul antrenament ca roş-alb-albastru

Ochiroşii, la primul antrenament ca roş-alb-albastru
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vedeta zilei de ieri a fost Răzvan Iulian Ochiroşii care, după ce a semnat cu formaţia locală de Liga I, a spus răspicat că nu mai aparţine deloc Stelei şi că redescoperă cu plăcere oraşul natal * La prima şedinţă pe 2010 au participat 32 de jucători, plus Romeo Stancu, acesta din urmă certându-se cu oficialii clubului pentru a intra la antrenament *

Lotul Oţelului prezent la reunire

·    Portari: Abraham, Baotici, Grahovac (Borac Cacak);

·    Fundaşi: Cârjă, Cojoc, Costin, David, Hodzurda (Oţelul II), Perendija, Râpă, Sălăgeanu, Sârghi, Siminic, Sipovici (Oţelul II);

·    Mijlocaşi: Antal, Avram (revenit Petrolul Ploieşti), Giurgiu, Golocevac, Ilie, Iorga, Neagu, Negoescu (Oţelul II), Ochiroşii (Steaua Bucureşti), Paraschiv, Stoica (Oţelul II), Viglianti;

·    Atacanţi: Axente, Buş (Arieşul Turda), Matei, Nikolici, Pena, Tănasă;

·    Absenţi motivaţi: Bermudez (portar), Ibeh (mijlocaş), Coţan (Chimia Brazi, atacant).

Stancu şi-a forţat intrarea la antrenament

Multă lume la reunirea lotului echipei de fotbal Oţelul. Poate prea multă la ce planuri au Dorinel Munteanu şi Marius Stan, adică un vestiar cu maximum 26-27 de jucători.

L-am remarcat chiar şi pe mijlocaşul Romeo Stancu, cel aflat la cuţite cu conducerea clubului de un an de zile, fostul rapidist punând şi de-o repriză de scandal cu directorul general adjunct Cătălin Tofan, pentru că nu i se permitea accesul pe teren, alături de ceilalţi roş-alb-albaştri.

„Tu nu faci parte din lot”, i-a explicat şi tehnicianul Munteanu, dar Stancu n-a putut fi oprit: a trecut la ture de teren de unul singur făcându-i pe oficialii gălăţeni să ridice din mână a pagubă.

Para s-a tuns şmechereşte

Pentru amatorii de curiozităţi, câteva aspecte dinaintea primului antrenament pe 2010: Gabi Paraschiv, cu un nou look (pare mai tânăr cu trei-patru ani!), Sergiu Costin, cu o chelie parcă ceva mai deasă, Laurenţiu Iorga şi Mircea Axente, parcă decupaţi din revistele de modă, şi Samoel Cojoc, cu fes pe cap şi o replică memorabilă: „Nu vă uitaţi aşa la mine, că nu m-am îngrăşat! Sunt plin de muşchi şi veţi vedea că voi ajuta mult echipa în noul an.”

Marius Pena a coborât din maşină îmbrăcat foarte sumar, frizând răceala, cu o minge ambalată, scoasă ca din vitrină. „Ce să-i fac dacă nu pot fără fotbal? Car mingile după mine”, a glumit atacantul „oţelar”.

„Sunt definitiv la Galaţi!”

Microbiştii gălăţeni care au înfruntat ceaţa groasă pentru a-i vedea la lucru pe roş-alb-albaştri au stat cu ochii pe Răzvan Iulian Ochiroşii, internaţionalul de tineret luat de la Steaua Bucureşti în această iarnă.

Aşa cum a promis, mijlocaşul a vorbit până la urmă din postura de jucător al Oţelului: „Sunt fericit că am ajuns aici, că am revenit acasă şi că voi juca la Oţelul.

Vreau să se ştie clar că nu sunt împrumutat la Galaţi, eu sunt definitiv al Oţelului, şi-mi doresc să ajungem în cupele europene. Mai întâi, vreau să muncesc pentru a-mi câştiga un loc de titular. În cei cinci ani petrecuţi în Ghencea se putea şi mai bine, dar voi demonstra la Galaţi că pot mai multe”, a declarat ex-stelistul.

Explicaţie foto: Răzvan Ochiroşii a acceptat să se pozeze cu fularul Oţelului, echipă la care a ajuns în schimbul trecerii la Steaua a bulgarului Jivko Jelev

Citit 1232 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.