Oţelul, în Poiana Groazei

Oţelul, în Poiana Groazei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jucătorii pregătiţi de Dorinel au plecat joi la munte într-un stagiu de pregătire de 11 zile * „Este un cantonament greu, dar aşa ne punem pe picioare pentru retur”, este de părere căpitanul Paraschiv * Dacă Viglianti a apărut lângă autocar într-un tricou, Ochiroşii a putut fi văzut cu o căciulă de kazah pe cap *

Săniuş? Nu, frecuş!

Poiana Braşov, staţiune exclusivistă, deci destul de scumpă pentru contribuabilul de rând, este o feerie dacă o vizitezi în concediu. Ai ce povesti şi-ţi doreşti să te întorci cu prima ocazie printre brazii care delimitează cele douăsprezece pârtii de schi prin care Poiana a devenit o atracţie turistică internaţională.

În caz că te duci să transpiri în luxosul cartier al Braşovului, dar nu la săniuş, ci alergând de mama focului, pentru că altfel nu se poate instala performanţa, localitatea din Carpaţii Meridionali se transformă într-un penitenciar în aer liber.

„Lasă, aşa ne punem pe picioare pentru returul de campionat. Orice fotbalist poate spune că primul cantonament al iernii este durere curată, dar de fiecare dată e binevenit”, a parat Gabi Paraschiv, căpitanul „oţelarilor” - un profesionist prin definiţie.   

Para şi părerea despre nou-veniţi

Roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu au plecat ieri dimineaţă în staţiunea braşoveană, iar pe chipul multora se citea în avanpremieră febra efortului fizic care va fi depus pe altarul „returului mai bun decât turul” pe care îl visează antrenorul Oţelului.

Cel mai bine dispus – am văzut şi zâmbete în curtea arenei din Ţiglina III! – era însuşi Paraschiv care are o părere foarte bună despre noutăţile din lotul dunărenilor (portarul Grahovac, mijlocaşul Ochiroşii şi atacantul Buş):

„Sunt toţi jucători de valoare şi sigur ne vor ajuta, iar dacă vom fi un grup unit, aşa cum trebuie, vom avea rezultate foarte bune. Trebuie neapărat să scoatem mai multe puncte în retur decât în prima parte a campionatului.”

Kazahul Ochiroşii

Samoel Cojoc, Mircea Axente şi Laurenţiu Buş au fost înfofoliţii „de serviciu” ai dimineţii de ieri, însă gerul destul de îndrăzneţ, care i-a acompaniat pe fotbalişti la plecarea spre Poiană, nu l-a speriat pe argentinianul Alejandro Viglianti.

Sud-americanul s-a înfăţişat lângă autocar cu fesul pe cap şi într-un tricou prin care se vedeau plajele argentiniene din această perioadă a anului (sunt peste 30 de grade acolo!).

„Nu mi-e frig, sunt călit. Mă echipez imediat”, a comentat mijlocaşul când l-am întrebat dacă nu-i este teamă de degerături.

Cu căciulă pe cap, dar una în stil kazah, a apărut şi ex-stelistul Ochiroşii, însă tânărul stângaci, revenit acasă, a punctat la capitolul imagine. În rest, avea doar treningul de prezentare pe el, deci nu-i era frig. Cu friguri i-ar putea lua cele trei

Citit 948 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.