Arcada, victorie în turneul gălățean
Foto: Sonia Baciu

Arcada, victorie în turneul gălățean
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

CSM Arcada a câștigat, 25-20, 25-10, 25-15, în fața nou-promovatei echipe în prima divizie, SCM Gloria Buzău, în cadrul ”Cupei Arcada”, o competiție cu tradiție în voleiul masculin românesc. Cu această ocazie, gălățenii au putut să vadă o parte dintre jucătorii cu care campioana României va aborda noul sezon. În primul meci al turneului desfășurat la Galați, bulgarii de la Hebar Pazargic s-au impus în disputa cu fosta campioană, SCM U Craiova, scor 3-2 (25-23, 25-18, 25-27, 23-25, 15-9). 

Competiția continuă astăzi, de la ora 17,00, cu jocurile Gloria - Hebar, după care urmează prezentarea oficială a lotului echipei gălățene și partida derbi a competiției dintre Arcada, actuala campioană și fosta campioană de acum doi ani SCM U Craiova.

Pentru că intrarea este liberă, dar cel mai important lucru este valoarea ridicată a competiției, asigurată de calitatea combatanților, organizatorii se așteaptă la tribune pline la Sala ”Dunărea”.

La meciul de ieri, Arcada a putut prezenta un lot ceva mai consistent, cu Bissette, Klapwijk, Hernan, Talpă, bulgarul Georgiev, Terzici, Lefterache, Cabrera și Carrasco, astă seară la gălățeni se vor alătura și cei patru ”tricolori” care au fost prezenți la turneul final al Campionatului European găzduit de Franța. Aceștia sunt: Ciprian Matei, Liviu Cristudor, Marian Bala și Mihai Gheorghiță. Va lipsi, din motive personale, estonianul Kristo Kollo. Duminică, de la ora 9,00, va avea loc partida dintre Gloria Buzău și SCM U Craiova, iar de la ora 11,00 se va disputa meciul dintre CSM Arcada și Hebar. După aceste meciuri va avea loc festivitatea de premiere.

Competiția se bucură de arbitrajul a patru ”cavaleri” experimentați: Lucian Năstase, Nicolae Marin, Florin Dimache și George Grădinaru.

CSU Belor, turneu la Medgidia

Fetele de la CSU Belor, aflate în plină campanie de pregătire în vederea startului în campionatul primului eşalon de volei, iau parte la un turneu de verificare, ce are loc la Medgidia, cu participarea a alte trei echipe.

Astfel, în competiție se vor întâlni: CSU Belor, CSM Medgidia, Rapid Bucureşti şi Beroe Stara Zagora (Bulgaria).

Primele meciuri au avut loc ieri, competiţia continuând astăzi şi duminică. Până acum, ”studentele” au avut două asemnea jocuri, cu Rapid București, ambele încheiate cu victoria gălățencelor, 4-0 și 4-1.

Citit 1520 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Septembrie 2019 23:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.