Oţelul, spre Mediterană

Oţelul, spre Mediterană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Trupa lui Dorinel Munteanu decolează astăzi, 30 ianuarie, la multe grade peste zero, „oţelarii” urmând să susţină şapte meciuri de verificare în sudul Turciei * „Viaţa liberă” va prezenta zilnic de la faţa locului cele mai importante aspecte din cantonamentul formaţiei locale de Liga I! *

Lotul pentru sudul Turciei

Portari: Abraham, Baotici, Grahovac;

Fundaşi: Cârjă, Cojoc, Costin, Perendija, Râpă, Sălăgeanu, Sârghi, Siminic, Sipovici;

Mijlocaşi: Antal, Avram, Giurgiu, Golocevac, Ibeh, Ilie, Iorga, Neagu, Negoescu, Ochiroşii, Paraschiv, Stoica, Viglianti;

Atacanţi: Axente, Buş, Nikolici, Pena.

Pleacă în ţările calde

Douăzeci de grade Celsius, cam asta-i diferenţa la final de ianuarie dintre Galaţi şi Antalya, iar formaţia lui Dorinel Munteanu încalecă astăzi chitită să-şi ducă la bun sfârşit perioada de pregătire.

Şapte meciuri de verificare vor susţine roş-alb-albaştrii în cele aproape paisprezece zile de Antalya, aşa că tehnicianul va avea destule ocazii pentru a-şi testa formula pentru prima partidă oficială a anului, programată pe 20 februarie.

„Cel mai bun antrenament rămâne meciul propriu-zis”, afirmă fostul internaţional, cu riscul de a rosti un clişeu, însă este de luat în calcul şi factorul meteorologic, vânturile din ultima perioadă de la malul Mediteranei anulând câteva jocuri.

„Sper să nu se pună problema şi la noi”, adaugă Munti.   

Zboară cu Steaua şi Timişoara

„Oţelarii” vor părăsi Galaţiul cu noaptea-n cap. În această dimineaţă, la ora 7.00, este programată plecarea cu autocarul spre Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, de unde vor urca la bordul unui charter cu destinaţia directă Antalya.

Avionul va decola chiar la ora 12.00, aşa că Dorinel şi ai săi vor avea timp şi de un antrenament până la masa de seară. Interesant este faptul că Oţelul va zbura către sudul Turciei alături de Steaua Bucureşti şi FC Timişoara.

Astfel că ex-„oţelarii” Janos Szekely, Jivko Jelev şi Alexandru Bourceanu vor avea ocazia de a-şi reîntâlni colegii, în timp ce Răzvan Ochiroşii - readus în această iarnă la Galaţi - se va saluta cu jucătorii clubului din Ghencea pe care tocmai l-a părăsit.

Joc cu echipa lui Andone

Marius Stan, directorul general al grupării dunărene, a reuşit să aranjeze disputarea unui meci amical cu ŢSKA Sofia, multipla campioană a Bulgariei, la care antrenor principal este, de puţină vreme, Ioan Andone.

Prieten de-o viaţă cu Ando, Stan a ţinut morţiş să desfăşoare acest amical, cu toate că avea şi alte evenimente stabilite în jurul datei de 10 februarie când se va ţine jocul cu bulgarii.

„Avem meci de verificare şi pe 9, dar şi pe 11 februarie, însă nu este nicio problemă. Jucăm trei zile la rând că avem un lot destul de numeros la dispoziţie”, a comentat şeful Oţelului.

La ŢSKA Sofia prestează doi foşti colegi de-ai lui Dorinel Munteanu de la echipa naţională - Florentin Petre şi Daniel Pancu.

Explicaţie foto: Juniorul Iulian Negoescu se află la primul cantonament peste hotare cu formaţia Oţelului

Citit 986 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.