Potop pe „Titanicul” Oţelului!

 Potop  pe  „Titanicul”  Oţelului!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un cantonament trăsnet ar trebui să fie cel derulat de „oţelari” de sâmbătă în mult-lăudata staţiune de la malul Mării Mediterane * Trăsnetul s-a auzit de când au coborât gălăţenii din avion, iar ploaia i-a ţinut captivi în hotel până duminică la prânz *

„Trebuie să treacă ploaia”

Nu-i doar un joc inocent de cuvinte, chiar asta i-a aşteptat pe roş-alb-albaştri la „îmbarcarea” pe „Titanicul” de la malul Mării Mediterane.

„Unde-am ajuns, frate, că parcă se varsă cerul în mare?!”, s-au minunat „oţelarii” după aterizarea în Antalya, ei fiind udaţi bine până la autocarul care i-a condus la hotel.

A existat chiar şi un moment de năuceală la ieşirea din aeroport, fulgerele şi trăsnetele violente luând pe nepregătite delegaţia gălăţeană.

Şi pentru ca atmosfera să aibă totală acoperire, echipa antrenată de Dorinel Munteanu a ajuns la stabilimentul botezat aidoma navei care s-a lovit de aisberg.

„Staţi liniştiţi, trebuie să treacă potopul, că plouă de vreo cinci zile încontinuu”, i-au calmat turcii pe românii care le-au cotropit terenurile pentru două săptămâni.

Se antrenează pe o casă de ape

Prima mişcare pe tărâm otoman a fost mai degrabă o dezmorţire, jucătorii Oţelului alergând pe aleile din jurul hotelului, plus câteva pase cu mingea pe un teren de tenis de câmp cu suprafaţă din tartan.

„Dacă plouă, e rău de tot cu terenurile, că gazdele zic că le stricăm”, i-au avertizat reprezentanţii grupării Internaţional Curtea de Argeş, care sunt cazaţi tot în hotelul cu nume de vas oceanic. „N-am venit să ne relaxăm, nu se poate să nu avem teren”, a replicat tehnicianul Dorinel Munteanu, şi ieri dimineaţă trupa sa a păşit pe o suprafaţă bună, construită deasupra unei case de ape.

Mai mult decât atât, cam de ieri, la prânz, norii au început să lase fotbalul în pace şi temperatura a crescut până la 18-19 grade Celsius.  

Buş vine abia la vară

Formaţia dunăreană a pierdut un jucător pe care s-ar fi putut baza în returul campionatului. Atacantul Laurenţiu Buş, transferat de la Arieşul Turda, nu are drept de joc la Oţelul deoarece în sezonul competiţional 2009-2010 a fost folosit oficial de două echipe, el bifând un sfert de oră şi pentru Universitatea Cluj.

„Regulamentul internaţional interzice transferul la o a treia echipă în acelaşi an competiţional, aşa că n-avem ce face. Îl aşteptăm cu mare căldură la vară, el are semnat contractul cu noi”, a precizat directorul general al „oţelarilor”, Marius Stan.

În schimb, au revenit în lot portarii bosniaci Branko Grahovac şi Zdenko Baotici - care fuseseră în ţara natală pentru a-şi rezolva problemele cu viza.

Explicaţie foto: Jucătorii lui Dorinel au alergat sâmbătă seară printre palmierii din jurul Hotelului „Titanic”

(corespondenţă din Antalya)

Citit 1339 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.