Ionuţ Niculcea, din nou la Lieşti!

Ionuţ Niculcea, din nou la Lieşti!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Antrenorul Ionuţ Niculcea a pregătit Divizionara C (Liga a III-a) Sporting Lieşti mai bine de patru ani, 2015-2019. În vara anului trecut a încheiat contractul cu respectivul club, dar iată că, după numai jumătate de sezon, revine la Lieşti! În aceste zile cele două părţi au reluat discuţiile, iar de două zile prof. Ionuţ Niculcea a preluat frâiele echipei, clasată doar pe locul zece la finalul turului. „Obiectivul principal este să evităm retrogradarea, în prezent ne aflăm la doar trei puncte de această zonă a clasamentului. De asemenea, dorim și o poziţionare liniştită, pe locurile 8-10”, ne-a declarat noul tehnician al echipei Sportul Lieşti, ce se va reîntâlni cu jucătorii, marți, când are loc și reunirea lotului.

Altfel, în această săptămână, și celelalte două echipe din Liga a III-a își vor relua pregătirile pentru partea secundă a campionatului. ACS Universitatea ”Dunărea de Jos” (antrenor Aurelian Drăgan) - locul 14 - se va întruni astăzi, iar miercuri sunt ”chemați la apel” și cei de la SC Oțelul (antrenor Alexandru Ciobanu), aflați pe locul 8 în clasament.

În prima etapă a returului, programată pentru 7 martie, Sporting Liești va juca, pe teren propriu, cu Foresta Suceava, SC Oțelul cu CSM Pașcani, iar ACSU, în deplasare, la KSE Tg. Secuiesc.

Citit 1821 ori Ultima modificare Duminică, 12 Ianuarie 2020 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.