Ping-pong cu Oţelul!

Ping-pong cu Oţelul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Unul spune că Galaţiul face blat cu celălalt şi viceversa – la acest nivel se vorbeşte de câteva zile despre fotbalul practicat de formaţia antrenată de Dorinel Munteanu * „Să-şi vadă fiecare de echipa lui, că au ajuns de tot râsul!”, le răspunde Marius Stan *

Fiecare cu prorocirea lui

De ca şi cum i-ar fi rămas în curte numai bătrânii, femeile, copiii şi invalizii de război, Clubul Oţelul este ţinta unor atacuri sub centură. Conducătorii cluburilor Steaua şi Dinamo fac aprecieri nelalocul lor, ducând numele grupării gălăţene în derizoriu.

Aşa cum scriam şi ieri, Gigi Becali, patronul Stelei, îşi permite să intuiască un meci uşor al dinamoviştilor în fieful roş-alb-albaştrilor lui Dorinel Munteanu.

„O să vedeţi la meciul Dinamo-Galaţi cine este Oţelul! Mai multe nu spun, că nu-mi stă în caracter”, a „propovăduit” finanţatorul grupării din Ghencea şi cu siguranţă nu s-ar referit la influenţa fotbalului gălăţean asupra acceleratorului de particule de la Geneva sau a traseului pe care-l fac cocorii în căutarea ţărilor calde.

Cu alte cuvinte, posesorul de pământuri a scris cu litere de şchioapă BLAT în dreptul acestei partide!

Când se joacă pe bune?

Nici Dinamo nu putea sta cu braţele încrucişate, iar directorul sportiv Constantin Dănilescu, în loc să-şi apere propriul club, a împroşcat cu noroi tot înspre Galaţi.

„Oţelul s-a mulţumit cu cele nouă puncte adunate în primele trei etape şi a lăsat-o mai moale la Steaua. Veţi vedea, însă, că la jocul cu noi, de duminică, îşi va da viaţa pe teren”, a declarat cel alintat Tică, fiind şi el purtător de opinie, ca fiecare cetăţean.

Ca să crezi că trupa lui Dorinel s-a predat în faţa steliştilor, înseamnă răutate excesivă sau incompetenţă crasă, or Dănilescu - fost angajat al Stelei - nu poate fi bănuit de neştiinţă într-ale fotbalului mioritic.

Se pare că tabăra „câinilor roşii” nu poate uita cum a pierdut în toamnă trei puncte cât roata carului din cauza „ficatului” lui Mircea Axente…  

„Auzi la ei, granzi… Sunt de tot râsul!”

Marius Stan, directorul general al „oţelarilor”, a zâmbit când a auzit despre ping-pong-ul practicat de la distanţă de „granzii” României cu faima clubului dunărean. Uşor, s-a iritat şi chiar a dat în clocot.

„Lui Becali aproape că nu-mi vine să-i mai răspund, că spune numai aberaţii. Să se uite că echipa lui, n-a reuşit în tur să scoată nici măcar un punct cu Dinamo, iar noi le-am luat pe toate cele trei”.

„Cum îşi poate permite să sugereze că nu ne vom apăra corect şansele? Cât priveşte afirmaţia lui Dănilescu, îi sugerez să-şi vadă de echipa lui, la fel şi Gigi Becali!”.

„Ei nu văd că au ajuns de tot râsul? Şi se mai numesc şi granzi…”, s-a stropşit gălăţeanul la bucureştenii puşi pe înţepături.

Între partidele cu Steaua şi Dinamo, Oţelul va juca, joi seară, cu Unirea, la Urziceni.

Citit 1218 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.