Oțelul și-a amânat reunirea lotului

Oțelul și-a amânat reunirea lotului

ascotelul.ro
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Deși reunirea lotului la SC Oțelul era programată inițial miercuri, 1 iulie, stafful tehnic, împreună cu cel administrativ au decis ca reunirea să se efectueze câteva zile mai târziu, pentru a se putea ghida după noile reglementări guvernamentale cu privire la măsurile de siguranță pentru pregătirea unui număr mai mare de sportivi. Momentan, este permisă pregătirea cu doar câte șase sportivi deodată. Doar în cazul unui cantonament cu efectuarea testelor pentru depistarea coronavirusului în prealabil se pot realiza antrenamente cu întreg lotul.

Deocamdată, jucătorii de la SC Oțelul efectuează antrenamente de la distanță, prin tehnologie video, fiecare de acasă. În cazul în care măsurile nu se relaxează, atunci gruparea gălățeană va fi nevoită să efectueze un cantonament la baza proprie, așa cum au făcut echipele din Liga I, ceea ce presupune costuri suplimentare semnificative.

Noua ediție de campionat a Ligii a III-a este programată să înceapă pe 29 august, însă, până atunci, sunt programate partide oficiale în "Cupa României" pentru toate formațiile din eșalonul al treilea.

Citit 1161 ori Ultima modificare Luni, 29 Iunie 2020 18:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro