Rugbiștii de la CSM Galaţi și-au aflat programul

Rugbiștii de la CSM Galaţi și-au aflat programul
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Federația Română de Rugby a anunțat programul pentru reluarea competițiilor la rugby. Astfel, CSM Galați va disputa următorul meci de campionat, programat în returul ediției 2019-2020, pe 5 septembrie, pe teren propriu, cu Știința Petroșani (liderul la zi al competiției). Ultima partidă de campionat este programată să se dispute pe 17 octombrie, tot acasă, cu CSU Arad.

CSM Galați ocupă locul secund în Divizia Națională de seniori, la momentul întreruperii sezonului din cauza pandemiei de coronavirus. Totodată, forul organizator a precizat că în cazul în care partidele nu se vor putea disputa la datele programate, atunci sezonul în curs va fi suspendat.

În ceea ce privește sezonul de rugby, în 7 mai erau de disputat două turnee. Astfel, federația de specialitate le-a programat pentru 25 iulie (la Petroșani), respectiv, 1 august. Ultimul dintre turnee va avea loc chiar la Galați. Echipa gălățeană ocupă locul 4 la rugby în 7 în momentul de față, având obiectiv declarat clasarea pe podium la finalul competiției.

Citit 1381 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2020 10:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.