Simona Halep a revenit cu victorie

Simona Halep a revenit cu victorie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La primul joc de tenis după pauza provocată de pandemia de coronavirus, Simona Halep s-a simțit bine pe teren, a jucat relaxat și a avut multe reușite. S-a impus, scor, 6-3, 6-4, alături de Horia Tecău, în proba de dublu mixt a unui meci demonstrativ contra perechii Marius Copil - Gabriela Ruse, în cadrul unui turneu organizat la Cluj-Napoca.

”A fost o plăcere să intru pe teren după o perioadă foarte dificilă pentru toată lumea. Am încercat să iau părțile pozitive din această perioadă, m-am odihnit foarte bine acasă, am stat și am trăit o viață normală. A fost o plăcere să fiu pe teren alături de colegii mei”, a spus Simona Halep, la capătul meciului disputat la Cluj.

Simona Halep va participa alături de Horia Tecău în proba de dublu mixt a Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2021. Jucătoarea numărul 2 mondial în clasamentul WTA a declarat că-și dorește foarte mult să obțină o medalie pentru România la Olimpiada de anul următor. Astfel, Simona a început deja pregătirile în acest sens, inclusiv pentru proba de dublu mixt.

Altfel, competițiile internaționale de tenis rămân în continuare suspendate din cauza răspândirii coronavirusului, iar șansele sunt destul de mici ca acestea să se reia până la finalul anului. Tenisul este unul dintre cele mai afectate sporturi de pandemie, pentru că presupune circulația internațională a jucătorilor și e foarte greu de controlat expunerea sportivilor către mediile exterioare.

Citit 1351 ori Ultima modificare Luni, 06 Iulie 2020 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.