HOCHEI. ”Cupa României” se va juca la Galați

HOCHEI. ”Cupa României” se va juca la Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Federația Română de Hochei a stabilit ca ediția următoare a "Cupei României" la hochei pe gheață să se dispute la Galați, la Patinoarul "Dunărea", conform unui comunicat de presă emis de gruparea gălățeană. Ca date de desfășurare, dacă nu va fi modificat calendarul competițional din cauza pandemiei, a fost aleasă perioada 17-20 decembrie 2020.

Va fi pentru prima oară când CSM Galați va fi club organizator al competiției, după ce în trecut CSM Dunărea a mai găzduit la Galați turnee ale "Cupei României". Ultima oară s-a întâmplat în chiar ultima ediția înainte de trecerea hocheiului gălățean de la Dunărea la CSM Galați, în sezonul 2017-2018.

La ediția din acest an vor participa șase echipe, ce vor fi împărțite în două grupe a câte trei și se va juca în sistem fiecare cu fiecare în grupă. Primele clasate din cele două grupe vor disputa apoi finala competiției. Echipele clasate pe locul secund în fiecare grupă se vor întâlni în finala mică. Cele șase echipe participante vor fi: CSM Galați, CSM Miercurea Ciuc (câștigătoarea ultimelor trei ediții), Corona Brașov, Steaua București, ACSH Gheorgheni și Sportul Studențesc.

Altfel, CSM Galați continuă negocierile cu jucători cu care să-și întărească lotul pentru viitorul sezon. Până în prezent, pe lângă prelungirile de contracte ale unor jucători din lotul vechi, au fost transferați și frații Biro, de la Corona Brașov.

Citit 1611 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2020 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.