24 de jucători, la reunirea Oțelului

24 de jucători, la reunirea Oțelului
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Gruparea gălățeană din al treilea eșalon fotbalistic a început oficial pregătirea pentru sezonul 2020-2021.

SC Oțelul Galați a dat startul pregătirilor pentru noul sezon al Ligii a III-a, în condițiile speciale impuse de către autorităţile sanitare. Cum nu este voie, cel puțin momentan, să se desfăşoare antrenamente cu mai mult de zece jucători deodată, stafful tehnic a împărțit lotul în trei grupe de pregătire. La reunire au fost prezenți și cei doi jucători proaspăt transferați, Dan Popescu și Bogdan Gavrilă, dar și o altă noutate, portarul Eugen Bujoreanu. În vârstă de 21 de ani, acesta a fost adus de la Delta Tulcea.

A absentat motivat mijlocașul Andrei Bordieanu, cu portarul Iulian Dogaru a fost reziliat de comun acord contractul, iar situația lui Rareș Pop este incertă. Cel mai probabil acesta nu va mai face parte din lotul gălățenilor pentru noul sezon, la fel ca Alexandru David, care a ajuns la final de contract cu Oțelul și se pregătește deja cu o altă echipă - Olimpic Cetate Râșnov.

Iată lotul complet prezent la reunire:

Portari: Gabriel Ursu, Iulian Dinu, Eugen Bujoreanu (Delta Tulcea);

Fundași: Costin Ghiocel, Vlad Bucevschi, Ionuț Puțanu, Mihai Manău, Marius Sevastian, Daniel Popescu (CSM Slatina) și Eduard Drăgan;

Mijlocași: Cosmin Stoian, Bogdan Crihană, Bogdan Gavrilă (SCM Gloria Buzău), Denis Cireș, Alexandru Alecu, Filip Dima, Alexandru Nemțanu, Ștefan Farcaș, Laurențiu Neamțu, Cosmin Mereuță;

Atacanți: Marius Matei, George Cârjan, Robert Țicămucă, Gabriel Răducan;

Antrenor: Alexandru Ciobanu.

Pregătire, teste și izolare

Pentru SC Oțelul urmează o perioadă de pregătire de aproape două luni, până când va începe sezonul Ligii a III-a, cu toate că până atunci vor mai fi de disputat meciuri din "Cupa României". În cazul în care restricțiile se mențin la același nivel și în perioada următoare, atunci toți componenții lotului vor intra într-un cantonament la baza "Oțelul", în regim de izolare, și vor fi supuși la câte trei teste de coronavirus pe durata a 14 zile.

Altfel, unul dintre cei mai entuziaști jucători de la reunire a fost chiar Dan Popescu, primul transfer reușit de Oțelul în această vară. "Îmi era dor de acest teren, de acest stadion, de orașul Galați. Aici am debutat la Liga a II-a, am debutat în Liga I, mă atrage acest oraș și am venit cu inima deschisă. Pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, mai puțin pe cei tineri, însă am timp să îi cunosc și pe ei și îmi doresc să facem o treabă cât mai bună, a spus Popescu.

Pe lângă Popescu, Gavrilă și Bujoreanu, conducerea clubului a anunțat că se vor mai efectua cel puțin încă trei transferuri în perioada următoare, fiind discuții avansate în acest moment cu majoritatea dintre cei doriți de club.

Citit 3005 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2020 20:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.