Luptă mare pentru locurile de Liga Campionilor

Luptă mare pentru locurile de Liga Campionilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Premier League, campionatul englez de fotbal, este considerat de specialiști ca fiind cel mai puternic campionat al momentului. Mai mult, în campionatul englez se învârt cele mai mari sume de bani din drepturile tv. În actualul sezon s-a impus deja Liverpool, iar Manchester City este sigură de locul secund, însă lupta se dă mai departe pentru celelalte două locuri de Liga Campionilor, plus alte trei de Europa League.

Momentan, când mai sunt trei etape de disputat, Chelsea și Leicester ocupă locurile 3 și 4 în clasamentul la zi, cu câte 60, respectiv, 59 de puncte. Tot 59 de puncte are și Manchester United, echipa de pe locul 5, urmată de Wolverhampton (55 puncte), Sheffield United (54), Tottenham (52) și Arsenal (50). În afara luptei pentru locurile 3 și 4, mai este miza și pentru cele de Europa League (5, 6 și 7).

Astfel, la mijlocul acestei săptămâni este programată o nouă etapă în Premier League, după cum urmează: Burnley - Wolves, Manchester City - Bournemouth, Newcastle - Tottenham, Arsenal - Liverpool (astăzi), Everton - Aston Villa, Leicester - Sheffield United, Crystal Palace - Manchester United, Southampton - Brighton (mâine) și West Ham - Watford (vineri).

Citit 1182 ori Ultima modificare Marți, 14 Iulie 2020 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.