Tombolă cu scop caritabil, organizată de FC Universitatea

Tombolă cu scop caritabil, organizată de FC Universitatea
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de fotbal feminin FC Universitatea Galați se implică, în această pauză competițională, în organizarea unei tombole cu scop caritabil, strângerea de fonduri pentru o fetiță de doar zece luni, care are nevoie de un vaccin în valoare de peste două milioane de dolari.

”Pe scurt, Alexandra, sau Alexa cum o strigă mama ei, suferă de o boală genetică rară, amiotrofie spinală de tip 1. O boală care are vaccin, dar, aşa cum suntem obişnuiţi, în viaţă totul are un preţ. Pentru Alexandra, viaţa e cam scumpă. Scumpă rău: 2,1 milioane de dolari. Pentru ajutorarea ei, am decis să-i venim şi noi în sprijin, organizând o tombolă. Practic, cu 20 de lei transferaţi în conturile deschise în acest scop, veţi achiziţiona un bilet (număr) cu care veţi participa la extragerea finală (pe 3 august, ziua in care clubul nostru împlinește 5 ani), numărul tichetului urmând să se aloce în ordinea în care vă înscrieţi”, se arată în comunicatul oficial al FC Universitatea.

Premiile oferite sunt o minge oficială Euro 2020 pentru câștigătorul tombolei şi un tricou oficial de joc al echipei FC Universitatea Galați pentru cel care achiziționează cel mai mare număr de bilete. Ambele premii vor fi semnate de către Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului în sezonul câștigării campionatului, în 2011.

Citit 1075 ori Ultima modificare Joi, 23 Iulie 2020 19:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.