Cristi Munteanu, managerul general al SC Oțelul: Vrem să mai aducem cel puțin încă doi jucători (INTERVIU)

Cristi Munteanu, managerul general al SC Oțelul: Vrem să mai aducem cel puțin încă doi jucători (INTERVIU)
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Managerul general al SC Oțelul ne-a vorbit despre lotul cu care va fi abordat noul sezon. Cristian Munteanu a venit pe postul de manager general al Oțelului când sezonul precedent era în derulare, iar acum se află, practic, în fața primei ediții de campionat în care are ocazia să-și etaleze calitățile de conducător de club.

Până acum, Oțelul a reușit să-i transfere pe Dan Popescu (CSM Slatina), Bogdan Gavrilă (Gloria Buzău), Ionuț Neagu (Cherno More), Eugen Bujoreanu (Delta Tulcea), Alin Nica (Sporting Liești) și Răzvan Adăscăliței (CSM Focșani). Conform spuselor oficialului gălățenilor, cel puțin încă doi jucători vor semna cu Oțelul în perioada următoare.

- Mulțumit de lot, până acum? Mai urmează și alte sosiri sau plecări la echipă?

- Sunt foarte mulțumit de cum au reacționat băieții până în prezent, cei care au venit în această vară s-au integrat foarte repede la echipă, tocmai pentru că e un grup cu o atmosferă frumoasă la antrenamente. Vrem să mai aducem cel puțin încă doi jucători, cel mai probabil săptămâna viitoare vom definitiva lotul. De asemenea, e posibil să mai și plece unii dintre ei, eventual sub formă de împrumut la alte echipe, unde să joace cât mai mult.

- Pe ce posturi ar fi jucătorii pe care îi vizați?

- Trebuie să mai aducem un fundaș și un mijlocaș, am reperat deja jucătorii de care considerăm că avem nevoie, suntem în discuții avansate cu ei, iar în scurt timp cred că vom semna și documentele. Am adus și mai mulți jucători la probe, în special eligibili de a juca în teren pe post de junior, iar unul dintre ei cred că va rămâne. Tot la capitolul jucători tineri, dacă găsim variante care considerăm că ne pot ajuta sau că pot face față cerințelor de la Oțelul Galați, e posibil să mai aducem. Dar, în general, suntem acoperiți bine pe toate posturile. Plus că vrem să dăm credit și unor jucători crescuți la Oțelul.

- Obiectivul pentru noul sezon?

- Când am venit la Oțelul Galați, am zis că vreau să facem ceva pe termen lung, să nu ne mai târâm de la an la an. Am găsit susținere din partea Primăriei și a Consiliului Local, ne dorim acum să atragem cât mai mulți parteneri alături de noi, iar în termen de cinci ani să vedem echipa-fanion a orașului că ne reprezintă iar în Liga I. Deci nu vorbim de obiectiv pentru noul sezon, ci de obiective pe termen lung, care nu țin numai de rezultatele sportive. Desigur, acestea sunt principalele, că asta înseamnă fotbal, dar ne dorim să consolidăm un club puternic, care să poată să ajungă acolo unde consider că îi e locul. La Galați e mare foame de fotbal, sunt foarte mulți oameni care doresc binele acestui club și, cu toții, împreună, putem reuși să facem treabă bună!

Citit 4702 ori Ultima modificare Vineri, 14 August 2020 07:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.