Încă șase transferuri la Oțelul

Încă șase transferuri la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Gruparea roș-alb-albastră a reușit o campanie impresionantă de transferuri până acum, însă nu pare să se oprească aici.

Oțelul a impresionat în această vară prin aducerea unor jucători de o valoare certă, peste nivelul Ligii a III-a în care se află echipa. Totuși, gruparea gălățeană încă nu s-a oprit și are deja în propria curte trei noi jucători, iar al patrulea a fost ochit la o adversară din amicale. În plus, Petre Grigoraș, noul antrenor al Oțelului, mai cere încă doi jucători și un preparator fizic.

La cele două amicale disputate până acum de Oțelul au intrat pe teren trei noi jucători. Este vorba despre Andreas Iani, mijlocaș central, care a și fost titular în ambele jocuri de verificare. În vârstă de 22 de ani, Iani aparține de Viitorul Constanța, fiind un produs al Academiei condusă de Gheorghe Hagi. A fost împrumutat în trei rânduri, la Farul Constanța, cu care a promovat în Liga a II-a, la Daco-Getica, cu care a jucat în eșalonul secund, plus la Progresul Spartac, în sezonul precedent, cu care a ajuns la barajul de promovare.

Un alt mijlocaș central și-a mai făcut apariția pe teren la cele două jocuri. Este vorba despre Fernando Dobre, 19 ani, venit în probe. Dobre a fost legitimat ultima oară la CSM Reșița, unde a debutat în liga secundă sub comanda lui Dorinel Munteanu. Provine din București, acolo unde a făcut junioratul la Școala de Fotbal condusă de Dan Chilom.

Cel de-al treilea jucător aflat deja în curtea Oțelului dintre cei ochiți pentru transfer este Ștefan Stancu. Fundaș dreapta, în vârstă de 20 de ani, a evoluat ultima oară la Sporting Liești, după ce a făcut junioratul la Dinamo București, deși este gălățean la origini.

Grigoraș mai vrea două transferuri

Pe lângă cei trei prezentați mai sus, Oțelul i-a mai adus în această vară pe Bujoreanu, Sîrghi, Adăscăliței, Popescu, Neagu, Gavrilă, Nica și Ghinea, plus că a reușit să prelungească împrumutul lui Gabriel Răducan, de la Dinamo. Totuși, Petre Grigoraș, noul antrenor al echipei, a spus că își mai dorește încă doi jucători. ”Timpul este foarte scurt până la startul competiției și îmi va fi destul de dificil să reușesc să implementez ceea ce-mi doresc atât de repede. Mă bucur că am regăsit aici mai mulți jucători cu care am mai lucrat și pe care îi cunosc foarte bine. A fost o campanie de transferuri reușită până acum, dar îmi mai doresc încă doi jucători, ca să putem să emitem pretenții reale la obiectivul propus. Cunosc foarte bine nivelul și știu că mai e nevoie de ceva întăriri. Vedem ce reușim acum, poate mai ajustăm la iarnă, dacă acum nu se va putea”, a spus ”Grig”.

Cel de-al șaselea jucător pe care Oțelul îl vizează se pare că ar fi unul dintre mijlocașii ofensivi de la Sportul Chiscani, care i-a impresionat pe oficialii gălățeni și doresc să-l transfere.

Campionatul Ligii a III-a este programat să înceapă pe 12 septembrie, într-un nou format, cu zece serii a câte zece echipe. Primele două clasate din fiecare serie se vor califica la turneul de promovare.

Citit 9088 ori Ultima modificare Marți, 01 Septembrie 2020 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.