Goana după puncte în Austria

Goana după puncte în Austria
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

România a jucat bine cu Irlanda de Nord (scor 1-1), dar n-a scos decât un punct, după ce a avut și om în plus pe teren mai bine de o repriză. Pentru a obține calificarea în faza următoare a Ligii Națiunilor, România trebuie să câștige grupa, astfel că nu-și permite să piardă în Austria. Meciul cu Naționala Austriei se va juca în această seară, de la 21,45, la Klagenfurt, în direct la ProTV. Austria a debutat cu brio în această ediție a Ligii Națiunilor, cu un succes, scor 2-1, pe terenul Norvegiei.

După ce a impresionat cu o formulă de joc ofensivă în jocul cu Irlanda de Nord, selecționerul Mirel Rădoi a declarat că nu va face rabat de la principiile sale de joc nici la următoarea partidă. ”Mergem în Austria să jucăm fotbal, să câștigăm puncte, nu avem de ce să mergem cu teamă. Ne jucăm șansa și vedem ce va fi. A fost o mare neșansă cu Irlanda de Nord, consider că meritam să câștigăm jocul chiar la scor”, a spus Rădoi.

În celălalt meci al grupei, Irlanda de Nord va juca pe teren propriu cu Norvegia. De asemenea, tot în această seară, se vor mai disputa alte șase partide din Liga Națiunilor: Bosnia – Polonia, Olanda – Italia, Cehia – Scoția, Israel – Slovacia, Kazakhstan – Bulgaria și Albania – Lituania. De menționat că partida dintre Cehia și Scoția se află sub semnul incertitudinii, după ce doi membri ai delegației Naționalei Cehiei au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Citit 1115 ori Ultima modificare Duminică, 06 Septembrie 2020 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.