Din ce în ce mai multe accidentări la Oțelul

Din ce în ce mai multe accidentări la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Antrenorul Petre Grigoraș începe să aibă bătăi de cap la alcătuirea echipei, din cauza accidentărilor care apar unele după altele.

Oțelul a început sezonul defectuos, cu o înfrângere acolo unde se aștepta cel mai puțin, scor 0-1, pe terenul unei nou-promovate, CSM Rm. Sărat. Dar asta nu este singura veste proastă pentru fanii Oțelului, după ce mai mulți jucători au acuzat accidentări la finalul jocului. Unul dintre ei, care se pare că ar fi jucat chiar cu dureri mari, este Bogdan Gavrilă, explicație și a jocului său mai șters de la Rm. Sărat. Gavrilă are o accidentare mai veche la spate, care îi tot dă târcoale și care a revenit. Astfel, decarul Oțelului va absenta la meciul cu Avântul Valea Mărului. O altă absență va fi cea a mijlocașului central Denis Cireș, unul dintre titularii de bază, mai ales în contextul în care e nevoie permanent pe teren de trei jucători Under 19. De asemenea, la capitolul absențe mai figurează Cosmin Stoian, accidentat la amicalul cu Chiscani, plus Marius Sevastian, care este în urmă cu pregătirea fizică. Nici Ionuț Neagu nu se află la parametri normali, după ce a ratat mare parte din pregătire, tot din cauza accidentărilor.

Antrenorul Petre Grigoraș a spus la sosirea la Oțelul că unul dintre cele mai importante aspecte ar fi să aibă la dispoziție toți jucătorii. ”Sunt mulți jucători în lot care au valoare, au dovedit-o, dar este foarte important, în același timp, ca acești jucători să fie la potențialul lor maxim. Dacă apar accidentări și chestii de genul, e greu să reușești să îți impui jocul. Să sperăm că vom fi feriți de astfel de lucruri”, a spus ”Grig”.

Duel cu Focșani, în "Cupa României"

Federația Română de Fotbal a stabilit, prin tragere la sorți, meciurile din turul secund al "Cupei României". Astfel, Oțelul Galați a fost cuplată cu CSM Focșani, principala contracandidată la promovare în acest sezon, pentru un duel ce se va disputa la Galați, marți, 22 septembrie, de la ora 16:30.

În aceeași fază a competiției se află și o altă echipă din județul Galați, Sporting Liești. Trupa pregătită de antrenorul Ionuț Niculcea va evolua, în deplasare, împotriva formaţiei Hușana Huși. Sporting Liești a trecut în primul tur, scor 4-0, de Victoria Gugești.

Altfel, până la meciurile de săptămâna viitoare din "Cupa României", mâine sunt programate partidele din etapa a doua a Ligii a III-a. Oțelul va juca pe teren propriu cu Avântul Valea Mărului, de la ora 17:00, iar partida va putea fi urmărită live video pe contul oficial de Facebook al SC Oțelul. Tot sâmbătă, de la aceeași oră, Sporting Liești va juca pe teren propriu cu CS Făurei.

Citit 2283 ori Ultima modificare Joi, 17 Septembrie 2020 22:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.