CSU Belor, fără participare internațională în acest an

CSU Belor, fără participare internațională în acest an
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deși a obținut clasarea pe locul 6 în sezonul precedent, ceea ce i-ar fi oferit dreptul să participe la Cupa Balcanică, formația pregătită de Bogdan Paul nu va participa în acest sezon internațional.

CSU Belor Galați a reușit în sezonul precedent să facă o figură frumoasă în Divizia A1 din toate punctele de vedere, iar acest lucru a fost concretizat prin calificarea în play-off și obținerea locului 6 în momentul întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus. Deși ar fi trebuit să participe în Cupa Balcanică, din cauza situației incerte de la răspândirea virusului Covid-19 nu se va mai desfăşura competiția internațională, chiar dacă formația gălățeană și-ar fi dorit chiar să organizeze un turneu la Sala Sporturilor "Dunărea".

”Noi ne-am fi dorit să participăm în acest sezon în Cupa Balcanică, însă nu am mai primit nicio informație referitoare la acest aspect. Din păcate, pandemia a afectat această competiție și nu se va ține în acest an. Noi am fi dorit să organizăm la Galați un turneu și chiar cred că am fi reușit să facem ceva frumos. Personal, am mai participat de două ori în Cupa Balcanică, atunci când antrenam la CSM Lugoj, o dată chiar la Lugoj, cealaltă dată în Turcia. Ambele ediții au ieșit foarte bine, e un nivel foarte bun voleibalistic, iar participarea la astfel de turnee aduce progres în echipă”, a spus Bogdan Paul, antrenorul echipei CSU Belor Galați.

O jucătoare de doi metri înălțime completează lotul

Echipa gălățeană de volei este pe cale să își definitiveze lotul, după ce încă o jucătoare va semna cu CSU Belor pentru sezonul următor. Antrenorul Bogdan Paul și-ar fi dorit o jucătoare din  România, însă a fost nevoit să se orienteze tot pe piața din străinătate. ”Vom mai aduce încă o jucătoare în această săptămână. Până nu semnăm, nu pot să vă dau foarte multe detalii, dar pot spune că e o jucătoare din străinătate care măsoară doi metri înălțime! Mi-aș fi dorit să aduc o sportivă româncă, însă, din păcate, piața din România este extrem de limitată”, a spus Bogdan Paul.

CSU Belor Galați va debuta în noul sezon competițional pe 10 octombrie, în "Cupa României", unde o va înfrunta pe ”U” NTT-Data Cluj-Napoca. Sezonul în Divizia A1 la volei feminin ar trebui să înceapă la șapte zile distanță de partida din Cupă, însă pot interveni modificări, după alegerile de la Federația Română de Volei, ce vor avea loc chiar astăzi.

Citit 1184 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2020 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.