United, din nou în urnele Ligii Campionilor

United, din nou în urnele Ligii Campionilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa gălățeană de futsal United se va afla mâine în urnele pentru stabilirea jocurilor din faza șaisprezecimilor Ligii Campionilor. Tragerea la sorți se va efectua la sediul de la Nyon al UEFA, forul organizator, miercuri, de la ora 15:00. United va face parte din urna valorică B, iar organizatorii au stabilit posibilele adversare ale gălățenilor: MVFC Berrettyoujfalu (Ungaria), MFK Moscova (Rusia), Rekord Bielsko-Biala (Polonia) și Ugra Yugorsk (Rusia).

Partidele se vor disputa într-o singură manșă, pe terenul primei echipe extrase, și vor avea loc în perioada 12-17 ianuarie 2021. United a reușit să se califice în această fază datorită succesului, scor 1-0, cu Dolphins Ahsdod (Israel).

Altfel, echipa de futsal pregătită de antrenorul-jucător Florin Ignat are o perioadă încărcată de jocuri în această săptămână. United va fi gazda finalei Supercupei României, când o va întâlni pe FK Odorheiu Secuiesc, iar apoi, tot la Sala Sporturilor "Dunărea", se va disputa etapa din al patrulea turneu al Ligii I de futsal. Gălățenii vor juca împotriva celor de la Imperial Wet Miercurea Ciuc, Luceafărul Buzău și Autobergamo Deva, în perioada 12-14 decembrie, de sâmbătă până luni.

Citit 1457 ori Ultima modificare Luni, 07 Decembrie 2020 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.