Gălățenii sunt supercampioni la futsal

Gălățenii sunt supercampioni la futsal
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Formația pregătită de Florin Ignat a reușit să aducă cel de-al doilea trofeu în vitrina clubului gălățean în 2020.

Echipa de futsal United Galați merge ceas și a reușit să își treacă în cont, în ultima vreme, o serie de rezultate remarcabile. După calificarea în fața israelienilor Dolphins Ahdodo în Liga Campionilor, acolo unde au fost cuplați în faza șaisprezecimilor cu Record Bielsko-Biala (campioana Poloniei), United Galați și-a trecut în cont și un trofeu, ca urmare a câștigării Supercupei României. Gălățenii, din postura de câștigătoare a campionatului în sezonul precedent, au avut de trecut de FK Odorheiu Secuiesc, deținătoarea Cupei, într-o singură manșă, disputată la Galați, în Sala Sporturilor "Dunărea". A fost floare la ureche, iar Ignat și compania au făcut spectacol în duelul cu trofeul pe masă. Scor final 6-2, dar diferența de pe tabelă putea fi mult mai mare, după cum a decurs partida. Golurile gălățenilor au fost reușite de Araujo și Crăciun, câte o dublă, respectiv, Tacot și Crișan.

"Ne bucurăm că am reușit să aducem încă un trofeu pentru club, pentru oraș. Noi încercăm să ne facem cât mai bine treaba pe teren, iar rezultatele venite sunt ca urmare a muncii noastre", a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător al celor de la United, la finalul partidei.

În drum spre al doilea titlu

Deși a avut un start de campionat mai puțin reușit, United și-a revenit la nivel de rezultate și în actuala ediție a Ligii I de futsal și pare că a găsit drumul spre cel de-al doilea titlu. Cea mai recentă ispravă demnă de trecut în cont a fost succesul reușit sâmbătă seară, la Galați, cu Imperial WET Miercurea Ciuc, principala contracandidată în lupta pentru titlu. Cu toate că United pare să fi slăbit la nivelul lotului, după ce câțiva jucători cu experiență au părăsit echipa în startul sezonului, gălățenii au reușit să treacă categoric de formația pregătită de Gherman, fost antrenor şi la United, scor 3-0. Tacot, Cojocaru și Ignat au fost cei care au punctat pentru echipa gălățeană. De remarcat și evoluția excelentă a portarului Andrei Dinicuță.

Astăzi va avea loc o nouă partidă importantă pentru gălățeni, tot la Sala Sportuilor "Dunărea", în compania celor de la Autobergamo Deva, o altă grupare cu pretenții la câștigarea campionatului. Partida este programată de la ora 16:00 și va fi transmisă în direct de ProX.

Citit 1361 ori Ultima modificare Duminică, 13 Decembrie 2020 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.