Fanii Oţelului s-au revoltat la aflarea tarifelor de Ligă

Fanii Oţelului s-au revoltat la aflarea tarifelor de Ligă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Articolul de sâmbătă din „Viaţa liberă”, în care prezentam, în linii mari, preţurile tichetelor la partidele de pe „Naţional Arena” ale „oţelarilor”, i-a nemulţumit pe fanii gălăţeni * Astăzi vor fi anunţate în mod oficial „scorurile” pentru cele trei jocuri considerate pe teren propriu *

„La ce salarii sunt în România…”

O avalanşă de comentarii pe siteul „Vieţii libere”, telefoane peste telefoane şi o evidentă stare de încordare până la anunţarea oficială a tarifelor. Iată consecinţa articolului din ediţia de sâmbătă-duminică a cotidianului nostru, material în care anunţam, în premieră, că preţurile pentru intrarea pe „Naţional Arena” la jocurile de Champions League variază între 30 de euro (cel mai ieftin bilet cu FC Basel) şi 150 de euro (cel mai piperat la duelul cu Manchester United).

Fanii lui Manchester, între 16 şi 23 de euro

Cel mai galonat adversar al Oţelului din Grupa C, Manchester United, şi-a anunţat oficial „scorurile” pentru partidele din Ligă. Dacă gruparea dunăreană va miza pe tarifele prezentate zilele trecute de cotidianul nostru, comparaţia cu linia adoptată de „Diavolii Roşii” n-o avantajează.

Cele mai ieftine permise de acces pe „Old Trafford” fac aproximativ 32 de euro (abonaţii clubului britanic vor achita doar 16 euro), iar cele mai scumpe 56 de euro (23 de euro pentru abonaţi). Este drept, tarifele pentru zona VIP a stadionului din Manchester nu sunt afişate, deci nu se poate face o comparaţie cu maximumul de 150 de euro pe care conducerea Oţelului l-ar putea percepe la disputa cu campioana Angliei.

De asemenea, şi clubul român acordă reduceri de 30 la sută pentru achiziţionarea pachetului de trei meciuri şi de 40 de procente pentru microbiştii care s-au înscris pe portalul www.bileteUCL.ro.

Citit 2124 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.