Lună decisivă pentru baschetbaliștii gălățeni

Lună decisivă pentru baschetbaliștii gălățeni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gruparea gălățeană are de disputat șase partide în această lună, dintre care jumătate vor fi împotriva unor echipe de valoare apropiată.

Echipa de baschet a CSM Galați n-a avut parte de vacanță, ci de antrenamente în perioada sărbătorilor de iarnă, având în vedere programul încarcat de partide din această lună. Mai întâi, trupa pregătită de Florin Nini se deplasează la Sibiu, pentru turneul cu gazdele de la CSU și Argeș Pitești, ce se va desfășura în zilele următoare. Delegația gălățeană va pleca astăzi către Sibiu, urmând ca mâine să dispute primul joc. CSU Sibiu - CSM Galați, de la ora 18:15, iar cel de-al doilea joc al gălățenilor e programat chiar a doua zi, joi, cu Argeș Pitești, de la ora 15:30. Ambele partide vor putea fi urmărite pe canalele DigiSport, în transmisiune directă.

Din păcate pentru antrenorul Florin Nini, acesta va deplasa un lot subțiat la acest turneu, din cauza unor accidentări. Gălățenii nu se vor putea baza pe serviciile a doi jucători importanți. Este vorba de sârbul Tarik Bruncevici, respectiv, Marius Ciotlăuș, astfel că șansele gălățenilor să scoată ceva de la acest turneu sunt reduse, în ciuda evoluțiilor foarte bune din actualul sezon de până acum.

”Mergem să ne jucăm șansa până la capăt, nu va fi ușor, date fiind și condițiile, dar asta nu înseamnă că nu vom încerca să producem surpriza. Așa cum am dovedit și până acum, am fost o echipă care s-a luptat de la egal la egal cu orice adversar și ne dorim ca acest lucru să se mențină în continuare, în ciuda problemelor de lot, ne-a declarat antrenorul Florin Nini.

Vin și meciuri decisive

Sezonul gălățenilor se poate defini în perioada următoare, când, la următoarele două turnee, CSM va juca împotriva a trei echipe de la care poate spera să iasă de pe teren cu toate punctele obținute. Este vorba despre jocuri cu Athletic Constanța, CSM Miercurea Ciuc și CSM Focșani. Ultimele două vor fi chiar în cadrul aceluiași turneu. Dacă Athletic Constanța n-a reușit nicio victorie până în momentul de față, de remarcat că focșănenii au o echipă mult îmbunătățită față de sezoanele precedente. Jocurile din luna ianuarie par a fi definitorii pentru CSM Galați, în privința statutului cu care va aborda apoi restul competiției.

Citit 1082 ori Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2021 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.