Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Primul turneu de Grand Slam al anului va debuta la 8 februarie, la Melbourne (Australia), iar Simona Halep are de gând să participe, după ce s-a consultat și cu antrenorul său, Darren Cahill. Australian Open va începe din 8 februarie, însă toți sportivii sunt nevoiți să fie prezenți pe continentul australian cu cel puțin 14 zile înainte, din motive sanitare. Deși a ezitat în primă fază cu privire la participare, Simona Halep a anunțat că are de gând să ia parte la primul Grand Slam al anului, urmând ca în foarte scurt timp să efectueze și deplasarea.

Darren mi-a spus că atât carantina, cât și turneele vor fi la Melbourne și va trebui să ajungem mult mai repede în Australia. Sunt pregătită pentru o astfel de deplasare și sper să fie bine. Nu pot să fiu 100% că voi fi la capacitate maximă, pentru că vor fi condiții diferite față de cele obișnuite. Dar sunt încrezătoare și îmi doresc să particip”, a spus Simona Halep.
Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Australian Open datează din 2018, când a ajuns până în finală, acolo unde a pierdut la mare luptă cu daneza Caroline Wozniacki.

Citit 680 ori Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2021 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.