Simona Halep se pregătește să plece în Australia

Simona Halep se pregătește să plece în Australia
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primul turneu de Grand Slam al anului va debuta la 8 februarie, la Melbourne (Australia), iar Simona Halep are de gând să participe, după ce s-a consultat și cu antrenorul său, Darren Cahill. Australian Open va începe din 8 februarie, însă toți sportivii sunt nevoiți să fie prezenți pe continentul australian cu cel puțin 14 zile înainte, din motive sanitare. Deși a ezitat în primă fază cu privire la participare, Simona Halep a anunțat că are de gând să ia parte la primul Grand Slam al anului, urmând ca în foarte scurt timp să efectueze și deplasarea.

Darren mi-a spus că atât carantina, cât și turneele vor fi la Melbourne și va trebui să ajungem mult mai repede în Australia. Sunt pregătită pentru o astfel de deplasare și sper să fie bine. Nu pot să fiu 100% că voi fi la capacitate maximă, pentru că vor fi condiții diferite față de cele obișnuite. Dar sunt încrezătoare și îmi doresc să particip”, a spus Simona Halep.

Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Australian Open datează din 2018, când a ajuns până în finală, acolo unde a pierdut la mare luptă cu daneza Caroline Wozniacki.

Citit 1156 ori Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2021 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.