Oțelul și-a stabilit strategia de transferuri

Oțelul și-a stabilit strategia de transferuri
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Oțelul a încheiat prima parte a sezonului în obiectivul propus, clasarea pe loc de baraj de promovare. Echipa lui Petre Grigoraș este pe locul 2, în Seria a II-a din Liga a III-a, la egalitate de puncte cu liderul, Brăila, și cu patru puncte avans față de CSM Focșani.

Gruparea gălățeană și-a făcut deja strategia de transferuri pentru abordarea părții a doua de campionat. Antrenorul Petre Grigoraș a precizat că nu vor fi multe modificări la nivelul lotului, dar că se vor face câteva îmbunătățiri. ''Avem nevoie și de jucători noi, nu mulți, în mare sunt mulțumit de lot. Noi am suferit mai mult la capitolul omogenitate, față de celelalte echipe, nu la valoare. E nevoie să aducem și juniori, pentru că este esențial la acest nivel să ai juniori pe care te poți baza'', a spus Grig.

Managerul general Cristian Munteanu a confirmat că Oțelul va muta în această iarnă și a spus că în perioada următoare gălățenii vor perfecta transferurile dorite. ''Nu vom face multe schimbări, vor veni 3-4 jucători și vor pleca tot cam la fel. E clar că ne vom întări, pentru că ne așteaptă un retur de foc, plus eventualele meciuri de baraj, pentru care trebuie să fim pregătiți''.

Ca noutate, până în prezent, Oțelul l-a luat în pregătiri pe George Bârlădeanu în finalul anului trecut, urmând ca o decizie în privința sa să fie luată în perioada următoare.

Citit 5066 ori Ultima modificare Duminică, 10 Ianuarie 2021 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.