Oțelul, acuzată de blat de un fost antrenor

Oțelul, acuzată de blat de un fost antrenor
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Victor Roșca, tehnicianul roș-alb-albaștrilor în 2001, a declarat recent că gruparea gălățeană s-a dat la o parte în cadrul unui meci din prima divizie.

Invitat la GSP TV, Victor Roșca, cel care a petrecut un tur de campionat pe banca Oțelului, a făcut niște declarații surprinzătoare, printre care și faptul că cel puțin doi jucători de atunci, Mihai Guriță și Cristian Munteanu, s-au dat la o parte pentru ca Gloria Bistrița să câștige, totul sub influența lui Mihai Stoica (conducătorul echipei de atunci). ”Guriță, un atacant cu viteză foarte bună, a scăpat de la centrul terenului spre poarta adversă. În loc să atace poarta, s-a dus cu mingea spre fanion! La pauză, m-am supărat, am strigat la el. În repriza secundă, golul primit din corner m-a convins că nu doar Guriță știa ce trebuie să se întâmple. M-a lămurit MM Stoica. Mi-a spus că avea o datorie la Jean Pădureanu și trebuia să se achite. Mi-a spus asta la finalul meciului. Guriță și Munteanu erau jucători buni, de bază, nu puteau să facă neintenționat greșelile pe care le-au făcut. Mă îndoiesc că Munteanu putea lua gol din corner, era portar de națională”, a spus Roșca.

Oțelul a pierdut acel meci cu 1-0, iar la capătul turului de campionat Roșca a fost schimbat cu Lăcătuș, cel care a reușit să aibă un retur de senzație, cu echipa roș-alb-albastră implicată chiar în lupta la titlu.

Apărarea acuzaților

Portarul Oțelului din 2001 este nimeni altul decât actualul manager general al grupării gălățene, Cristian Munteanu. Contactat de "Viața liberă", Babicu, așa cum e cunoscut de suporteri, s-a declarat extrem de surprins de cele afirmate de Victor Roșca.

”În primul rând, niciodată în perioada în care am jucat la Oțelul n-a venit MM Stoica la mine să-mi spună să mă dau la o parte. Nu s-a pus problema niciodată de așa ceva cât am fost eu la Oțelul. În al doilea rând, nici vorbă să fi fost meci aranjat de mine. Am apărat și un penalti! Chiar dacă am luat gol pe final, din corner, a fost o fază complicată, cu mulți jucători în calea mea. A fost o greșeală, dar chiar am apărat bine. Imediat după meci, am primit convocarea la echipa națională, deci nici vorbă să mă fi dat la o parte. Nu știu de ce a vrut domnul Roșca să iasă cu aceste declarații, dar pot spune cu mâna pe inimă că nu e adevărat”, a spus Munteanu.

Nici Mihai Stoica nu a întârziat să apară cu răspunsuri ca urmare a materialului publicat de Gazeta Sporturilor. ”Nu-l acționez în instanță pe nea Vichi, pentru că realizez cu regret confuzia în care se află. În schimb, mă ofer să mergem împreună la testul poligraf și să se afle dacă e adevărat ce spune fostul meu colaborator. Totul este o PURĂ INVENȚIE. Îmi pare rău

doar pentru că un om cu care am avut o relație civilizată apare cu asemenea acuze absurde. Păcat, nea Vichi, mare păcat!”, a scris Stoica, pe contul său oficial de Facebook, în care a demontat mai multe acuze la adresa sa din partea fostului colaborator.

Citit 5621 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2021 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.