Revenire spectaculoasă la Galați

Revenire spectaculoasă la Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

CSM Galați a reușit să-și întărească echipa de baschet cu un transfer al unui jucător pe care publicul gălățean îl cunoaște din perioada Phoenix.

Liga Națională de baschet masculin programează un ultim turneu înainte de pauza determinată de meciurile echipelor naționale, iar CSM Galați va avea de disputat două partide la acest sfârșit de săptămână. Trupa pregătită de Florin Nini s-a întărit cu americanul Drew Brandon, care a mai evoluat pentru Phoenix Galați, tot în LNBM, în ediția 2016-2017, când gruparea gălățeană era surpriza plăcută a ligii de baschet din România. După perioada de la Galați, americanul ajuns la 28 de ani, a avut o perioadă foarte bună în Polonia, care a culminat cu participarea în EuropeCup alături de Legia Varșovia. Brandon a început actualul sezon în Ucraina, la Odessa, însă și-a dorit să revină la Galați, sub pregătirea lui Florin Nini, după perioada foarte bună avută cu antrenorul actual al CSM-ului, în urmă cu patru sezoane.

”Ne bucurăm că am reușit să-l aducem pe Drew Brandon, un jucător pe care îl cunosc foarte bine și în care am mare încredere că ne va ajuta să ne ridicăm nivelul, datorită calităților pe care le are. Este un jucător cu o inteligență aparte, care are capacitatea să îi ajute și pe juniorii români pe care îi avem în lot. Doar pe lângă jucători de calitate pot crește și juniorii noștri”, a spus Florin Nini.

Turneu la București

CSM Galați va juca în acest weekend, la București, în cadrul unui turneu, contra celor de la Dinamo București (sâmbătă, de la ora 19:00) şi  SCMU Craiova (duminică, de la ora 16:00).

”Ne ducem încrezători în șansele noastre, am muncit mult la antrenamente și îmi doresc ca acest lucru să se reflecte și pe terenul de joc. Desigur, nu va fi ușor, având în vedere că întâlnim doi adversari care se luptă pentru clasarea între primele patru poziții, însă așa cum am dovedit-o până acum, nu ne dăm învinși dinainte, ci dimpotrivă, luptăm până la capăt pentru șansa noastră”, ne-a declarat antrenorul Florin Nini.

Ambele partide vor putea fi urmărite live video, gratuit, pe canalul de YouTube al FRBTV.

Delegația gălățeană va porni astăzi, în jurul prânzului, către Capitală, acolo unde va disputa cele două jocuri. Singurul jucător cu probleme medicale este Vlad Negoițescu, care a încasat o lovitură puternică la nas în timpul unui antrenament și este posibil să nu poată fi folosit la cele două partide. De asemenea, mâine dimineață sunt așteptate să sosească și rezultatele testelor Covid, ceea ce ar putea influența starea lotului.

Iată lotul celor de la CSM Galați: Rareș Ardelean, Joshua Brown, Tarik Bruncevici, Cristian Câmpeanu, Marius Ciotlăuș, James Eads, Theodor Gherman, Mihai Grecu, Kendarrius Hamilton, Davor Konjevici, Vlad Negoițescu, Maksim Sturanovici, Adrian Vaida și George Vlad. Acestora li se adaugă americanul Drew Brandon, care ar putea fi folosit la acest turneu dacă îi va sosi cartea verde din partea FIBA până la ora primului joc.

Citit 1409 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2021 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.