Semne bune pentru Oțelul

Semne bune pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Gruparea gălățeană a avut parte de un sfârșit de săptămână grozav, în care a bifat un nou transfer prin aducerea brazilianului Marquinhos, plus primul succes din amicale, scor 2-1, cu Dante Botoșani.

Aflată în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc, delegația Oțelului s-a mărit de curând, după ce lotului pregătit de Petre Grigoraș i s-a alăturat și mijlocașul brazilian Marquinhos (28 de ani). Acesta a mai jucat la Oțelul timp de două sezoane, când echipa evolua în prima ligă. Marquinhos a semnat până la vară, iar eventuala promovare ar putea face ca mutarea sa la Galați să fie permanentă.

Altfel, până să-l legitimeze pe Marquinhos, sosit din Indonezia, Oțelul a reușit să treacă de tracul jocurilor amicale și după două înfrângeri suferite până acum în partidele test a venit și primul succes. A fost 2-1 cu Dante Botoșani, după o partidă jucată pe un teren acoperit complet de zăpadă. Golurile gălățenilor au fost reușite de Gavrilă și Nica.

Oțelul a evoluat în formula: Ursu (Dinu) – Farcaș (Mereuță), Stoian, Ghiocel, Sevastian (Crihană) – Cucu, Crihană (Iani) – Bârlădeanu (Petrache), Gavrilă (Alecu), Nica – Răducan (Cîrjan).

Următorul joc amical este programat miercuri, cu Șomuz Fălticeni.

Citit 3301 ori Ultima modificare Duminică, 07 Februarie 2021 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.