Dublă victorie cu Steaua

Dublă victorie cu Steaua
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa de hochei a CSM Galați a reușit să ia toate punctele din deplasarea cu Steaua, echipă ce-și dispută jocurile de pe teren propriu la Brașov. Așa cum e obișnuit în etapele din hochei, s-au disputat două partide, iar CSM Galați s-a impus în ambele jocuri. Mai întâi a fost un succes chinuit, scor 6-4, cu gălățenii nevoiți să revină după ce au fost conduși cu 2-0 și 4-3. În cel de-al doilea joc, soarta partidei a fost decisă mult mai ușor de CSM Galați, care s-a impus cu scorul de 6-0.

Iată lotul celor de la CSM Galați în cele două jocuri: Onodi Otto, Magor Szopos - Biro Otto, Mihail Rîbalko, Evgheni Emelianenko, Cătălin Berdilă, Istvan Nagy, Ciprian Țapu, Aleksander Neznamov, Konstantin Makarov, Sergei Paior, Evgheni Limanski, Vitali Kiricenko, Evgeni Skacikov, Patrick Machala, Mircea Constantin, Adrian Irimia, Biro Matyas, Anton Butocinov, Denis Zabludovski, Szopos Otto.

CSM Galați se află pe primul loc în clasamentul la zi al Campionatului Național de seniori la hochei pe gheață, cu 41 de puncte, obținute după 15 partide.

Gălățenii vor mai juca împotriva celor de la Steaua încă o dată, la Galați, meci restant ca urmare a amânării din cauza cazurilor de coronavirus din cele două echipe. Săptămâna viitoare, CSM va fi gazdă pentru dubla cu ACSH Gheorgheni, pe 14 și 15 februarie. Ambele jocuri vor putea fi urmărite live video pe canalul oficial de YouTube al CSM Galați.

Citit 1219 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Februarie 2021 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.