Simona Halep, în sferturile de la Australian Open

Simona Halep, în sferturile de la Australian Open
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Simona Halep a reușit să se califice în faza sferturilor de finală de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Jucătoarea clasată pe locul 2 mondial a reușit să treacă de poloneza Iga Swiatek (a zecea favorită a turneului), în faza optimilor, scor 3-6, 6-1, 6-4. A fost un moment de revanșă pentru Simona Halep, care fusese eliminată anul trecut la Roland Garros de către poloneza de 19 ani.

În faza sferturilor de finală, Simona Halep o va înfrunta pe Serena Williams, multipla campioană, marți, 16 februarie 2021, în jurul orei 10,00, ora României. Serena Williams a trecut în turul precedent de către Arya Sabalenka, cotată cu a doua șansă la câștigarea trofeului înaintea competiției de către bookmakeri.

Ultima confruntare directă dintre Simona Halep și Serena Williams a avut loc în finala de la Wimbledon din 2019, atunci când românca s-a impus categoric și a reușit să câștige trofeul în turneul de iarbă de la Londra.

În cazul în care va trece și de Serena Williams, Simona ar da în semifinale de învingătoarea dintre Naomi Osaka (locul 3 WTA), cotată cu prima șansă de casele de pariuri la câștigarea trofeului, și Su Wei Hsieh, surpriza competiției.

Citit 953 ori Ultima modificare Duminică, 14 Februarie 2021 14:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.