HOCHEI. Dueluri tari cu SC Miercurea Ciuc

HOCHEI. Dueluri tari cu SC Miercurea Ciuc
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa gălățeană de hochei pe gheaţă a reușit să câștige, joi seară, 25 februarie 2021, restanța cu Steaua București, scor 9-1, contabilizând cel de-al 15-lea succes al sezonului, iar acum se pregătește de o dublă cu unul dintre cei mai puternici adversari din Campionatul Național de seniori - SC Miercurea Ciuc.

În jocul cu Steaua, gălățenii au rulat tot lotul avut la dispoziție, iar marcatorii celor nouă reușite au fost: Machala (2), Skacikov (2), Neznamov, M. Constantin, Zabludovski, Kiricenko și Irimia.

Cele două jocuri cu SC Miercurea Ciuc sunt programate astăzi și mâine, de la 18,30, pe terenul ciucanilor. Cele două confruntări dintre CSM Galați și SC Miercurea Ciuc vor fi primele din actuala ediție de campionat.

În clasamentul la zi, CSM Galați ocupă locul secund în clasament, cu 48 de puncte. Gălățenii se află la o lungime distanță de liderul Corona Brașov și tot un punct avans au față de echipa care completează podiumul - ACSH Gheorgheni. Adversara din aceste zile a gălățenilor este abia pe locul al patrulea, din cauza unui număr mult mai mic de meciuri disputate în campionat până acum. La finalul sezonului regular, primele patru echipe se vor întâlni, în sistem eliminatoriu (semifinale și finale), în faza de play-off.

Citit 1306 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2021 22:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.