United și-a recuperat punctele

United și-a recuperat punctele
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de futsal United Galați a recuperat, la Comisia de Recurs, cele două puncte care îi fuseseră luate din cauza unei datorii către un fost sportiv legitimat. "Așa cum anunțam la începutul lunii, punctele n-aveau cum să rămână la Comisie, era munca echipei noastre. Le mulțumim profesioniștilor alături de care am reușit să îndreptăm lucrurile!", a spus președintele Cristi, Ștefu pentru site-ul oficial al clubului.

Astfel, United Galați are opt puncte în clasamentul la zi din play-off, ocupând locul secund, la un singur punct distanță de liderul Imperial Wet și cu trei lungimi avans față de Autobergamo Deva, formație care completează podiumul. Gălățenii au nevoie ca la capătul următorului turneu de play-off să se claseze pe unul dintre primele două locuri pentru a juca finala pentru câștigarea campionatului.

Altfel, gălățenii au ratat calificarea în turneul final al "Cupei României", ediția 2021. După ce a trecut de Ceahlăul Piatra Neamț, scor 16-0, United a fost învinsă, duminică, de FK Odorheiu Secuiesc, scor 2-4. În careul de ași al Cupei s-au mai calificat echipele: Imperial Wet Miercurea Ciuc, Autobergamo Deva și Luceafărul Buzău.

Citit 1345 ori Ultima modificare Luni, 01 Martie 2021 01:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.