Simona Halep, forfait și la Dubai

Simona Halep, forfait și la Dubai
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

După ce a preferat să nu participe la turneul de la Doha, unul foarte bine cotat în circuitul WTA, Simona Halep a ales să se retragă și de la turneul din Dubai, programat să înceapă săptămâna viitoare. Turneul de la Dubai era unul extrem de important pentru Simona Halep, mai ales că avea de apărat punctele câștigate în sezonul trecut, odată cu obţinerea trofeului, după o finală cu Elena Rîbakina.

Dacă ar fi participat la Dubai, Simona (locul 3 WTA) ar fi pornit ca principală favorită, pentru că nici Ashley Barty și nici Naomi Osaka, primele două clasate, nu vor fi prezente la competiție. De asemenea, nici Serena Williams nu va participa la ediția de acest an de la Dubai.

Următorul turneu important la care Simona Halep este așteptată acum să participe ar fi Miami Open, alt turneu WTA 1000, ca și cel de la Dubai. Turneul de la Miami este programat să se dispute în perioada 23 martie - 3 aprilie, însă momentan nu există nicio certitudine cu privire la participarea Simonei Halep la competiție.

Citit 919 ori Ultima modificare Joi, 04 Martie 2021 20:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.